تیتر اخبار روز ایران و جهان

بازدید :210
شنبه 22 آبان 1395زمان :22:37
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

شرح خبر:


رحمان وهاب‌زاده امروز در گفت‌وگو با خبرنگار فارس در ارومیه اظهار داشت: کنترل ریزگردها و گرد و غبار موجود در اراضی اطراف دریاچه ارومیه که با وزش باد شدت بیشتری به خود می‌گیرد در حال کنترل است.

وی با بیان اینکه تا کنون 30 درصد از کانون گرد و غبار در اراضی اطراف دریاچه ارومیه کنترل شده است، تصریح کرد: عملیات قرق در اراضی اطراف دریاچه ارومیه توسط منابع طبیعی استان در حال اجرا است.

مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری آذربایجان غربی با بیان اینکه امسال در آذربایجان غربی اقدامات اساسی در زمینه آبخیزداری انجام می‌گیرد، ادامه داد: این پروژه‌ها با اعتبار 100 میلیارد تومان در حال اجرا هستند.

این مسؤول با اشاره به طرح‌های آبخیزداری در دست اجرا، یادآور شد: 13 طرح آبخیزداری بزرگ در آذربایجان غربی در دست اجرا است که در تلاش برای تسریع در روند اجرای این پروژه‌ها هستیم.

وهاب‌زاده با بیان اینکه شاهد کشت گیاهان مقاوم به باد و آب در اراضی اطراف دریاچه ارومیه هستیم، ادامه داد: این گیاهان زمینه حفظ خاک را فراهم و از گرد و غباری که هنگام وزش باد ایجاد می‌شود، جلوگیری می‌کنند.

مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری آذربایجان غربی بر حفظ آب‌های زیرزمینی تاکید کرد و اظهار داشت: علاوه بر این، مبارزه با فرسایش خاک، ارتقای سطح معیشت مردم و جلوگیری از تخریب منابع ملی از جمله اقدامات اولویت‌دار این اداره است.

این مسؤول با اشاره به اراضی که در آن‌ها عملیات آبخیزداری انجام گرفته است، افزود: امسال در 3 هزار و 500 هکتار از راضی ارومیه طرح آبخیزداری اجرایی خواهد شد.


خبر تصادفی:
پیشرفت تکنولوژی در ایران بسیار زیاد شده است.ایران همگام با بازارهای جهانی در رابطه با تکنولوژی پیش رفته و مردم ایران از تمامی امکانات جدید دنیا استفاده میکنند.امروزه اینترنت در ایران به صورت قابل ملاحظه ای بهتر شده و کاربران ایرانی نسبت به قبل اینترنت پرسرعت تری در اختیار دارند.قیمت اینترنت نیز بسیار کاهش یافته و این باعث شده تمامی قشر های جامعه بتوانند از اینترنت مناسب استفاده کنند و به دنیای مجازی وصل باشند.شرکت های زیادی نیز برای ارائه خدمات اینترنت در ایران وجود دارد



مشاهده پست مشابه : دانلود آهنگ جدید عطا هکر نست بنام دیوار سکوت
بازدید :201
شنبه 22 آبان 1395زمان :22:37
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

شرح خبر:

به گزارش خبرگزاری فارس از گرگان، حسن صادقلو عصر امروز در دوازدهمین جلسه شورای گفت‌و‎گوی دولت و بخش خصوصی اظهار کرد: جلسات با بخش خصوصی باید یک‌سری نتایج میدانی داشته باشد و نیاز است که به پیگیری‎های نکات مطرح شده توجه شود.

وی تصریح کرد: وظایف دستگاه‎های اجرایی استان برای بهبود شرایط ساختمان نیاز است که استخراج شود و خیلی از اختلاف‎ها را می‎توان با یک جلسه صمیمانه و طرح موضوع بین بخش دولتی و خصوصی در راستای رفع موانع حل کنیم.

استاندار گلستان ادامه داد: عرصه مسکن بسیار مهم است و در رفع رکود می‎توان نقش مهمی داشته باشد و هیچ بخشی به اندازه مسکن نمی‎تواند رکود در کشور برطرف کند.

باید بیندیشیم چه بخشی از هزینه را می‎توانیم کاهش دهیم

صادقلو ابراز داشت: برخی از ظرفیت‎ها در تصمیمات در اختیارات کار‌گروه تسهیل و رفع موانع است و باید این معضلات را مثل صنعت در کار‌گروه رفع موانع تولید بررسی کنیم و مصوباتی برای آنها داشته باشیم.

وی تاکید کرد: در قانون پیش‎فروش اگر اصلاح قوانین نیاز است یا با نشست با نمایندگان و یا طی نامه‎ای می‎تواند اقدام شود شاید نگاه سازندگان این باشد این قانون با روح خریدار نوشته شده باشد و این مشکلات را به‌وجود آورده است.

استاندار گلستان خاطرنشان کرد: هر آنچه در اتاق فکرها و شورای گفت‎گو و اصلاح قانون به نفع تولید و رفع رکود باشد و با نگاه دو طرفانه خریدار و فرشندگان در نظر گرفته شده باشد باید دنبال کنیم.

صادقلو با بیان اینکه برخی اصلاح مسائل در خصوص شیوه‎نامه‎ها مطرح شده گفت: شاید برخی اختیارات در این شیوه‎نامه‎ها در وزارتخانه‌ها باشد و باید به‌عنوان تفویض و یا اصلاح مورد نظر قرار بگیرد.

وی به موضوع هزینه‎بر بودن تولید مسکن اشاره کرد و گفت: تولید‌کنندگان به‌دنبال کاهش هزینه‎های تولیدات هستند و برخی هزینه‎هایی که بر تولید حاکم است از هزینه‎های دولت است که به دوش تولید کنندگان گذاشته و شاید دولت نیز به برخی هزینه‎ها ناگزیر باشد.

استاندار گلستان تاکید کرد: در استان گلستان باید بیندیشیم چه بخشی از هزینه را می‎توانیم کاهش دهیم و اگر در کاهش هزینه‎های مسکن موفق باشیم سود آن را مردم می‎برند.

صادقلو با بیان اینکه باید کاهش هزینه‎های تولید ساختمان اتفاق بیفتد، افزود: در شهرداری‎ها باید درآمد پایدار تنها با زمین و مسکن محقق نشود تا مسکن‎سازان ضربه‎ای متحمل نشوند.

وی یادآور شد: از نظر درآمدی کاهش 700 هزار متر ساخت و ساز طی سال‌های گذشته به 80 هزار متر مربع در گرگان یک زلزله است و این به خاطره این است که نگاه چند‌بعدی به حوزه توسعه و درآمد‌پایدار فکر نکرده‌ایم.


خبر تصادفی:
مسابقات المپیک ریو برای کارون ایران به خوبی المپیک لندن تمام نشد.والیبالست های ایران برای اولین بار به المپیک راه پیدا کردند و توانستند از گروه خود نیز صعود کنند.اما کیفیت بازی والیبالیست های ایران با انتقادات شدید مواجه شد.البته مسدومیت برخی بازیکنان ایران نیز تاثیر زیادی در این افت کیفیت داشت.وزنه برداری ایران توانست دو مدال طلا کسب کند.اما بهداد سلیمی که یکی از اصلی ترین امید های ایران برای کسب مدال طلا بود در کمال ناباوری و توسط داوری غلط از دور مسابقات کنار رفت

بازدید :240
شنبه 22 آبان 1395زمان :22:36
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

شرح خبر:

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری فارس، امارات به همراه 10 کشور دیگر از جمله کویت، مصر، مغرب، سودان، اردن، دولت مستعفی یمن، بحرین، قطر‌ و عمان (کشورهای عضو شورای همکاری خلیج فارس و اتحادیه عرب) نامه‌ای خطاب به سازمان ملل نوشتند و در آن از آنچه سیاست‌های توسعه‌طلبانه ایران و بر هم زدن ثبات منطقه نامیدند ابراز نگرانی کردند.

خبرگزاری رسمی امارت «وام» گزارش داد این نامه که به «پی‌یر تامسون» رئیس هفتاد و یکمین دوره مجمع عمومی سازمان ملل نوشته شده و در پایان میان تمامی اعضای توزیع شده، در راستای حق رسمی امارات برای پاسخ به اظهارات نماینده ایران در سازمان ملل مربوط به تاریخ 26 سپتامبر و در مجمع عمومی سازمان ملل نوشته شده است.

در این نامه آمده است که «از قانون اساسی جمهوری اسلامی ایران که به صادر کردن انقلاب ایران به کشورهای دیگر فرا می‌خواند نگرانیم؛ ایران کشوری حامی تروریسم در منطقه است از حزب‌الله در سوریه و لبنان گرفته تا حوثی‌ها در یمن و گروه‌های تروریستی در بحرین، عراق، عربستان و کویت و غیره، حمایت می‌کند».

در نامه مذکور و در پاسخ به اظهارت نماینده ایران مبنی بر محکومیت حمله نظامی ائتلاف عربی علیه یمن آمده است: دولت مشروع یمن -به ادعای آنها- در مارس سال گذشته خواستار کمک نظامی شورای همکاری و اتحادیه عرب برای حمایت از ملت یمن در برابر حوثی‌ها و ایران شد و ما در پاسخ به این درخواست به رهبری عربستان سعودی به کمک آنها شتافتیم.

امارات و دیگر امضاکنندگان در ادامه به هدف قرار گرفتن یک کشتی اماراتی در باب‌المندب که به گفته آنها توسط انصارالله هدف قرار گرفته، نیز اشاره و آن را بشدت محکوم کردند؛ آنها افزودند: این گونه اقدامات، کشتیرانی را در تنگه باب‌المندب و اطراف آن که یکی از گذرگاه‌های راهبردی کشتیرانی و مهم است، مورد تهدید قرار می‌دهد.

در نامه یاد شده آنچه مداخله ایران در جنگ یمن ارائه کمک‌های ملی، نظامی و راهبردی به انصارالله و نیز ارسال کشتی‌های حامل اسلحه نامیده شده، محکوم شده است و آن را نقض آشکار قطعنامه 2216 و 2231 سازمان ملل نامیده‌اند.

در ادامه این گزارش آمده است: از زمان امضای توافق هسته‌ای میان ایران و 5+1 چیزی جز افزایش اقدامات خصمانه در منطقه و ادامه حمایت از گروه‌های تروریستی توسط ایران ندیده‌ایم.

در ادامه این نامه به حادثه «منا» و کشته شدن صدها تن از حجاج نیز اشاره شده و سخنان نماینده ایران در محکومیت این حادثه ، ادعاهایی کاذب برای بهره‌برداری از آن نامیده شده است.

نویسندگان نامه به موضع ایران در خصوص جزایر سه‌گانه نیز پرداخته و مدعی شد‌اند: این جزایر، جزایری عربی و جزء لاینفک امارات هستند و ایران ادعا می کند اینها جزء جدانشدنی از کشورش هستند.

در پایان نامه مذکور ادعا شده: تحقق ثبات و شکوفایی اقتصادی در حاشیه خلیج فارس بر پایه حسن همجواری و احترام به حاکمیت و عدم مداخله در امور دیگر کشورهاست و شیوه ایران مخالف با این موضوعات است.

«عباس یزدانی» دبیر اول نمایندگی جمهوری اسلامی ایران در سازمان ملل متحد ، در پاسخ به ادعاهای «عبدالله بن زاید» وزیر خارجه امارات اعلام کرده بود: ادعاهای عبدالله بن زاید مضحک و بی‌اساس است و درخواست وی درباره مطالبه جزایر سه‌گانه، تمامیت ارضی ایران را هدف قرار داده است.

بن زاید در مجمع عمومی گفته بود ایران باید جزایر سه‌گانه را به امارات بازگرداند.


خبر تصادفی:
جایگاه ایران از لحاظ قدرت دفاعی در منطقه و حتی در جهان بسیار قوی تر از گذشته شده و این موضوع غیر قابل انکار است.به طوری که حتی دشمنان ایران نیز این موضوع را تایید میکنند و میدانند که ایران دیگر آن کشوری نیست که بتوانند به راحتی به آن حمله کنند و دیگر برای ایران تحدید های نظامی معنی ندارد.برای همین است که ایران را چندین سال است که توسط تحریم های اقتصادی تحت فشار قرار داده اند.موشک های ایران دارای برد زیاد و قادر است که اهداف خود را به صورت دقیق نشانه برود و این موشک ها تحدیدی برای دشمنان کشور است

بازدید :212
جمعه 21 آبان 1395زمان :18:02
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

شرح خبر:


به گزارش خبرنگار حوزه احزاب خبرگزاری فارس، علیرضا زاکانی دبیرکل جمعیت رهپویان انقلاب اسلامی در چهارمین مجمع عمومی جمعیت رهپویان که صبح امروز جمعه 21 آبان ماه در محل این جمعیت و با حضور دبیران کل احزاب اصولگرا برگزار شد، اظهار داشت: جمعیت رهپویان بیش از 7 سال است که در عرصه سیاسی و اجتماعی کشور فعالیت می‌کند و خیرات و برکات بسیاری برای جبهه انقلاب داشته است و اساس شکل‌گیری آن به ایجاد زمینه مشارکت و حضور نیروهای انقلابی در عرصه سیاسی کشور بازمی‌گردد.

زاکانی با اشاره به امکانات محدود در این زمینه ادامه داد: این جمعیت با اخلاص نیروهای خود و تدبیر و عمل به‌هنگام توانست بین سایر احزاب و گروه‌ها نقش‌آفرین باشد و جبهه‌ای تشکیل دهد که ظرفیت‌های انقلاب را در انتخابات برعهده بگیرد.

دبیرکل جمعیت رهپویان ادامه داد: این تشکل توانست شرایطی را فراهم کند که حاصل آن بین احزاب و گروه‌ها نقش‌آفرین بوده و تلاش آن کمک در مسیر رشد و سامان‌یافتگی و تکامل انقلاب است.

وی با تاکید براینکه همان شتاب گذشته برای پیمودن این مسیر دنبال می‌شود، به حساسیت‌های شرایط کشور و لزوم ارتقا و رشد در این فضا اشاره کرد و افزود: امروز مجموعه انقلاب اسلامی شرایط خاصی دارد و از این رو رهبر انقلاب فراخوان بزرگی را برای بسیج ظرفیت‌های موجود اعلام کرده‌اند.

زاکانی با اشاره به تهدیدات انقلاب اسلامی از یک سو و نیاز موجود آن از سوی دیگر این مسئله را عامل این مطالبه رهبری برشمرد و تصریح کرد: رهبر انقلاب در دیدار فرماندهان سپاه فرمودند که آینده از امروز بهتر است و من نگران نیستم.

دبیرکل جمعیت رهپویان با اشاره به مراحل پنجگانه نظام‌سازی در انقلاب اسلامی و توقف در مرحله دوم یعنی دولت اسلامی خاطرنشان کرد: ما در مسیر دولت اسلامی حرکت می‌کنیم که این مسیر در راه شکل‌گیری جامعه اسلامی است که در نهایت به تمدن اسلامی منجر می‌شود اما این توقف باعث آسیب‌پذیری ما شده است؛ رهبری پیش از این گفتند که ما امروز در آستانه دولت اسلامی هستیم و جامعه اسلامی باید ساخته شده بر محور تقوا و پیشرفت مادی و معنوی باشد تا بتوانیم تمدن اسلامی را رقم بزنیم.

وی با بیان اینکه ما هنوز آن دولت اسلامی را هم تشکیل نداده‌ایم به رسالت سنگین نسل امروز و لزوم تشکیل دولت و جامعه اسلامی پرداخت و ادامه داد: تهدیدات متعددی علیه انقلاب اسلامی شکل گرفته است که البته دشمن خوارتر و کوچک‌تر از آن است که علیه ما اقدامی کند اما ما به این آمادگی نیاز داریم تا دشمن این خیال خام را هم از ذهن خود بیرون کند.

زاکانی در ادامه به ان انتخابات آمریکا اشاره کرد و گفت: شرایط نظام سلطه و اریکه قدرت در آمریکا معلوم است و مناظره‌های ترامپ و کلینتون مایه وهن جامعه بشری است؛ این مناظره‌ها در کشوری برگزار شد که مدعی آقایی جهان است که بوی تعفن آن کل جهان را برداشته است؛ مردم آمریکا نشان دادند دنبال کسی هستند که این وضعیت را برهم بزند و این ارمغان لیبرال سرمایه‌داری است.

دبیرکل جمعیت رهپویان منطقه غرب آسیا را منطقه متلاطم و پرآشوب دانست که تهدیدات متعددی انقلاب اسلامی را تهدید می‌کند و بر همین اساس افزود: در داخل کشور نیز ما شاهد فشار اقتصادی و بحران‌های اجتماعی هستیم که به دلیل شرایط سخت و ویژه ماه‌های اخیر، رهبر انقلاب ساعت‌ها برای مرور شرایط اجتماعی وقت گذاشته و‌ آن را غیرقابل قبول عنوان کردند؛ البته در کنار این شرایط فضای فرهنگی و چندپارگی سیاسی نیز مردم را تحت فشار قرار داده است.

وی تاکید کرد: مسئله فساد به عنوان یک نمونه سیل رشد خود را طوری طی کرده است که به یک جریان سیستمی و پیوسته تبدیل شده و این مسیر را ادامه می‌دهد تا در مرحله مقاومت جامعه را بشکند و این را از طریق ایجاد فرهنگ قارون‌صفتی دنبال می‌کند تا مردم یا فخر بفروشند و یا حسرت بخورند و فساد چیز بدی نباشد.

وی با بیان اینکه در قضیه فیش‌های نجومی نشان داده شد که این اتفاق نیفتاده و مردم در مقابل فساد حساس هستند، تصریح کرد: درواقع این مسئله حکایت از این داشت که فساد نتوانسته مقاومت را در جامعه بشکند و هنوز مسئولانی هستند که در قبال فساد حساسیت دارند و ایستادگی می‌کنند.

زاکانی بر همین اساس ادامه داد: ما نیازمند یک تحول گسترده هستیم و اگر دیر بجنبیم کار از کار می‌گذرد.

نماینده سابق مجلس در ادامه ضمن جریان‌شناسی الگوی توسعه غربی پیش از انقلاب ادامه داد: ما پس از دوران دفاع مقدس دچار قهقرا شدیم و آقای هاشمی با الگوی اقتصاد آزاد و خاتمی با الگوی توسعه سیاسی فرهنگی غربی یک ریل‌گذاری جدیدی را ایجاد کردند و این نگاه تا به امروز به جامعه آسیب زده است.

وی با تاکید براینکه این خیال خامی است که فکر کنیم الگوی غربی می‌تواند مشکلات اساسی کشور را حل کند در حالی که هیچ سنخیتی با الگوی ایرانی و اسلامی ندارد، افزود: ما باید به مکتب امام بازگردیم و جامعه را براساس منظومه فکری امام و رهبر انقلاب بسازیم.

زاکانی به لزوم جبهه‌سازی و ساماندهی ظرفیت‌ها در مسیر تکامل انقلاب اسلامی اشاره کرد و اظهار داشت: ما باید به دنبال تکثیر باشیم و این خالص‌سازی باید در جبهه انقلاب صورت گیرد چراکه عناصر غیرانقلابی پشتیبانی دشمن را دارند و هدف آنها مقابله با انقلاب اسلامی برای ریشه‌کنی انقلاب یا حداقل راکد کردن آن است.

دبیرکل جمعیت رهپویان با تاکید براینکه هسته سخت انقلاب اسلامی باید متشکل از خالصینی باشد که به رسالت تاریخی خود باور دارند، افزود: ما برای شکل‌گیری این جبهه باید حداقل 14 گام را برداریم که گام اول این است که عناصر موثر در جبهه انقلاب و کسانی که نفوذ اجتماعی دارند باید به یک هم‌داستانی در برابر شرایط امروز برسند.

وی با بیان اینکه اگر ما این گام را برنداریم ظرفیت‌های موجود دچار تشتت می‌شود یادآور شد: ما از زمانی موفق خواهیم بود که دعوت به اسلام و انقلاب اسلامی کنیم و خدمت‌گزار و نوکر مردم باشیم.

زاکانی با تاکید براینکه ما در گام دوم وظیفه داریم که تغییر را در جبهه انقلاب از خودمان شروع کنیم، اظهار داشت: شرایط موجود دستاورد عملکرد همین کسانی است که با زرنگی خودشان این شرایط را ایجاد کردند و مسئولیت‌های جدی دارند اما مانند اپوزیسیون رفتار کرده و پاسخگوی مردم نیستند؛ عناصر دوم خردادی و کارگزارانی 27 سال است که کشور را گرفتار کرده و عمده مشکلات اقتصادی ناشی از روش آنهاست اما خود را در حوزه مبارزه با فساد نشان می‌دهد.

دبیرکل جمعیت رهپیوان ادامه داد: ما در انتخابات گذشته وحدت کرده بودیم اما این فکر را پیش رو نداشتیم و کسی حاضر نبود سینه‌چاکی کند و همانطور که عده‌ای با زیرکی گفتند افراد این لیست وضع موجود را رقم زده و امروز هم خودشان هم مدافع همین وضع موجود هستند.

وی با بیان اینکه ما در گام پنجم نیازمند ساماندهی گسترده اجتماعی و نهضت روشنگری هستیم، دوره فعلی را دوره جهاد اکبر و بصیرت عنوان کرد و گفت: گام ششم نیازمند حضور صحیح در فضای مجازی است و ما باید این زیست‌بوم جدید را دریابیم چراکه رقبای ما در آ»جا تولید فکر و عملیات می‌کنند اما ما دچار غفلت هستیم.

زاکانی با بیان اینکه ما هنوز از ذخایر اول انقلاب استفاده می‌کنیم وظرفیت جدیدی برای افزایش سرمایه اجتماعی صورت نگرفته است، افزود: ما نیازمند خلق سرمایه‌های جدی اجتماعی هستیم که با نهضت خدمت‌گزاری و نوکری مردم ایجاد می‌شود و این مسائل ناظر به انتخابات نیست بلکه ناظر به تکامل انقلاب اسلامی است.

دبیرکل جمعیت رهپویان در تبیین گام هشتم به لزوم ایجاد دوقطبی خوب پرداخت و گفت: دوقطبی ممدوح دو قطبی است که یک طرف آن شاه و مفاسدش و طرف دیگر مردم و انقلاب اسلامی قرار داشتند و دو قطبی و مذموم دوقطبی است که مردم مانند فتنه 88 در مقابل مردم قرار بگیرند.

وی تاکید کرد: جامعه ما امروز از تبعیض، فساد، پارتی‌بازی و بی‌توجهی به افراد مظلوم رنج می‌برد لذا باید این عناصر را در یک سمت و مردم را مقابل آنها قرار داد و این دوقطبی را تشدید کرد.

زاکانی در ادامه با بیان اینکه هر کس می‌خواهد رئیس‌جمهور شود باید حقوق خود را هم‌طراز معلمان قرار دهد، گفت: در قضیه جنایت فیش‌های نجومی رهبری این دوقطبی ممدوح را ایجاد کرده‌اند و به مسئولان فرمان دادند که در ملاءعام با خاطیان برخورد شود.

دبیرکل جمعیت رهپویان به موضوع توزیع یارانه‌ها اشاره کرد و گفت: این اشکال به دولت وارد است که چرا امکانات را یکسان به مردم توزیع می‌کند، این خلاف عدالت است که همه اقشار جامعه از مبلغ یکسانی برخوردار شوند و زمانی که می‌گوییم چرا این کار را اصلاح نمی‌کنید می‌گویند ممکن است رای ما بریزد.

وی در تشریح گام نهم به لزوم ایجاد جنبش‌های اجتماعی- اصلاحی پرداخت و گفت: امروز اعتیاد در جامعه ما مایه وهن است اما یک عده برای خود سیاست‌گذاری اقتصادی انجام می‌دهند و توجه‌شان فقط به غارت کردن خودشان است و برخی مسئولان طبقه‌ای از اشرافیت را تشکیل داده‌اند که بسیار عجیب است.

وی با بیان اینکه ما در گام دهم نیازمند تشکیل یک هویت جدید هستیم، یادآور شد: در ‌آستانه 38 سالگی انقلاب اسلامی قرار داریم اما باید در دوگانه چپ و راست باشیم در حالی که این همه استاد حوزه و دانشگاه و افراد موثر در دستگاه‌های مختلف قرار دارند که دلداده انقلاب اسلامی هستند و می‌خواهند برمبنای اصول و نه زد و بندهای جناحی وحدت کنند. بنابراین ما نیازمند کادر هستیم که با همه و جود این انقلاب را قبول داشته باشد اما یک عده اجازه نمی‌دهند که این افراد در جامعه شناخته شوند.

زاکانی با اشاره به جلسه اخیر رهبر معظم انقلاب با مسئولان فرهنگی و توصیه‌های ایشان به آنها تشریح گام سیزدهم یعنی دقت در ورود به رقابت اشاره کرد و گفت: ما نباید نگاه‌مان به پای صندوق رای باشد هرچند انتخابات شب قدر است اما ما در انتخابات ریاست جمهوری به وحدت و شایسته‌گزینی توصیه می‌کنیم.

دبیرکل جمعیت رهپویان افزود: در انتخابات ریاست جمهوری ما جبهه انقلاب را به وحدت در مسیر رسیدن به نامزد واحد و یک حضور خالصانه برای خدمت به مردم توصیه می‌کنیم و بنابراین در گام چهاردهم ما باید به دوران پس از انتخابات که اصل کار همان جا است توجه کنیم.


خبر تصادفی:
چندی پیش apple از پرچمدار جدید خود در سال 2016 رونمایی کرد. آیفون 7 محصول جدید کمپانی اپل می باشد که یکی از قدرتمندترین گوشیهای بازار می باشد. در این گوشی نسبت به نسخه قبلی تغییراتی جزیی شاهد هستیم. این گوشی هنوز وارد بازار نشده محبوبیت بسیاری بدست آورده است. البته عرضه آن در بازارهای خارجی رسما آغاز شده است اما در بازار ایران شروع رسمی نداشته و به همین دلیل قیمت آن بسیار نجومی و بالاست. در حال حاضر قیمت هر آیفن 7 در ایران چیزی حدود 7 میلیون تومان است. پرچمدار جدید اپل زمانی رونمایی شد که یکی از جدی ترین رقیبانش در بازار تلفن همراه در آخرین پرچمدار خود شاهد مشکلات جدی بوده است و این گوشی ها هنگام شارژ دچار حریق می شوند

بازدید :187
جمعه 21 آبان 1395زمان :18:01
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

شرح خبر:

به گزارش خبرگزاری فارس از مشهد، آیت‌الله سید احمد علم‌الهدی ظهر امروز در خطبه‌های نماز جمعه مشهد مقدس در حرم مطهر رضوی با اشاره به مشیت الهی اظهار داشت: اختیار و اراده انسان تا جایی است که خداوند مشیت کرده است.

وی ادامه داد: در دو حوزه ذات پروردگار و ساختار بشر، انسان اراده محدودی دارد و اراده پروردگار حاکم است.

امام‌جمعه مشهد خاطرنشان کرد: همین موضوع باعث شده تا زندگی انسان تاریک باشد و نتوان آینده را پیش‌بینی کرد.

وی تصریح کرد: کسانی که جوانان را در معرض بحران قرار می‌دهند عقیده دارند که هرکاری که انجام می‌دهند به دنبال طی کردن یک‌شبه مسیری طولانی هستند، این‌گونه افراد دست‌به‌کارهای ناشایستی می‌زنند؛ در حالی است که یک‌شبه به همه ذلت‌ها رسیده و سقوط می‌کنند.

علم‎الهدی با اشاره به فرارسیدن ایام اربعین حسینی گفت: جمعیت میلیونی زائر اربعین نماد دو جریان است، جریان اول مربوط به دیروز و جریان دوم متعلق به امروز است.

وی ادامه داد: در جریان دیروز همراهی با سید الشهدا(ع) در جاده‌ها نمایانگر می‌شود، فضای سرزمین عراق را شعار و ندای یا حسین(ع) فراگرفته است.

عضو مجلس خبرگان رهبری با بیان اینکه مسئله‌ای که امروز انسان را تهدید می‌کند تذکری است که در زیارت اربعین به آن پرداخته‌شده، تأکید کرد: امام حسین(ع) خود را فدا کرد که مردم را از جهالت و ذلالت نجات دهد و جهالت و حیرت ذلالت امروز جهان را تهدید می‌کند.

علم‌اهدی در ادامه با اشاره به انتخاب ترامپ به عنوان رئیس جمهور آمریکا افزود: مردمی که ادعای برتری در عرصه علم و فناوری از همه جهان را دارند و منابع قدرت اقتصادی را منحصر به خود نگه‌داشته‌اند، مجبورند سرپرستی کسی را بپذیرند که متهم به فساد اخلاقی است.

امام‌ جمعه مشهد ادامه داد: این‌گونه اقدامات با تکیه‌بر پول و قدرت است و کسانی که ادعای برجسته‌ترین انسان‌ها را روی کره زمین بودن را دارند، باید بپذیرند چنین فردی سرپرستی آن‌ها را قبول کرده است.

وی خاطرنشان کرد: در کشوری که ادعای دموکراسی و مردم‌سالاری گوش بشر را کر کرده، عده‌ای از مردم آگاه که خود را در شُرف سرپرستی چنین موجودی می‌بینند احساس خطر می‌کنند.

نماینده ولی‌فقیه در استان خراسان رضوی با بیان اینکه این افراد برای اعلام‌خطر به خیابان‌ها ریخته‌اند تا فریاد بزنند که بشریت به فریادشان برسند، تأکید کرد: به جان این افراد سگ‌های درنده می‌اندازند که بدنشان را تکه‌تکه کند؛ آیا جهالت از این بدتر وجود دارد.

وی گفت: متأسفانه‌ای عده‌ای که ادعای سیاست‌مداری در مملکت ما دارند درصدد توسعه تعامل با این موجودات هستند و گسترش تعامل با این افراد را توصیه می‌کنند.

علم‌الهدی با بیان اینکه فرقی نمی‌کند که چه کسی رئیس‌جمهور آمریکا بشود، خاطرنشان کرد: در حاکمیت آمریکا بنا به تعبیر غربی‌ها چه خر و چه فیل حاکم باشد فرقی نمی‌کند، دولت قبلی آمریکا افتخارش این بود که بعد از برجام تحریم‌ها علیه ایران را افزایش داده‌ایم، دولتی که آمده هم از ابتدای کار دارد رجز می‌خواند که برجام را پاره می‌کند.

وی افزود: از دولت‌مردان می‌خواهم که نقطه‌ضعف تحریم را به دشمن نشان ندهید که باعث تأکید آن‌ها شود و امروز بگوییم اجرای برجام که مجدد دشمن بر روی آن تأکید کند.

امام‌جمعه مشهد تصریح کرد: ده‌ها میلیون نفر از مردم حرکت کرده‌اند تا خط امام حسین(ع) را در پیش بگیرند و دنیا را از جهالت نجات دهند؛ رفتن به کربلا، زیارت گنبد و ضریح 6 گوشه نیست بلکه رفتن به کربلا با پای پیاده به معنای این است که ما دنباله‌رو امام حسین(ع) هستیم تا با فدا کردن خود جهالت را از بین ببریم.

وی افزود: نماد امروز مسئله زیارت، اربعین و پیاده‌روی است؛ دستگاه‌های مختلف کشور هم باید کمک کنند، ضعفا و فقرا در این راه پای‌کار آمده‌اند و راهی شده‌اند، ولی عده‌ای سودجو در آژانس‌ها بلیت یک‌میلیون تومانی را دو میلیون و پانصد هزار تومان می‌فروشند و در لشکر عمر سعد هستند.

نماینده ولی‌فقیه در استان خراسان رضوی تصریح کرد: چرا باید هر نفر 25 هزار تومان پول بیمه بدهند، اگر بیمه لازم است دستگاه‌ها و شرکت‌های بیمه افراد را بیمه کنند، فقیری که برای اربعین می‎رود با کسانی که برای عیاشی به ترکیه می‌روند باید 25 هزار تومان بیمه بدهد؟

امام‌جمعه مشهد اظهار کرد: دولت عراق 40 دلار از هر فرد برای ویزا می‌گیرد، این چه میهمان‌نوازی است؟ دولت می‌خواهد در اربعین کاسبی کند درحالی‌که رفتگران در کربلا و نجف آشغال از زیر پای زائر امام حسین (ع) جمع می‌کنند.

وی در پایان تأکید کرد: شما دولت شیعه عراق هستید، چرا این‌گونه برخورد می‌کنید، مسؤولان با مقامات عراقی مذاکره کنند تا هزینه‌های اربعین حسینی گران نشود.


خبر تصادفی:
ایراهیم حاتمی کیا با حضور در جشن منتقدان مطبوعات به عملکرد روزنامه یا لثارات الحسین و توهین به جامعه سینمای ایران اعتراض کرد. وی گفت: کسانی که در اینجا حضور دارند همه صاحب قلم هستند و وقتی دیدم که این اتفاق افاده و حرمت قلم اینقدر ضایع شده است نتوانستم ساکت بمانم.این هنرمند محبوب و دوست داشتنی کشورمان که کارگردان بسیاری از فیلمهای محبوب ایران می باشد با این واکنش حمایت خود را از جامعه هنری کشورمان نشان داد

بازدید :231
جمعه 21 آبان 1395زمان :18:01
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

شرح خبر:


به گزارش خبرنگار کتاب و ادبیات خبرگزاری فارس؛ جمعی از محققان، اساتید و تاریخ‎دانان ایرانی در نامه‌ای به رییس مجلس درباره‎ آسیب‎های ناشی از تشکیل فراکسیون‎های قومی و زبانی هشدار دادند و خواستار رسیدگی شدند.

متن نامه به شرح ذیل است؛

بسم الله الرحمن الرحیم

رییس محترم مجلس شورای اسلامی ایران

جناب آقای دکتر علی لاریجانی دامت توفیقاته

اینجانبان امضاء کنندگان ذیل، گروهی از جامعه‎ پژوهش‎گران تاریخ و تاریخ‎دانان ایرانی هستیم که در واکنش به اخبار رسیده، مبنی بر ارائه‎ی طرح تأسیس «فراکسیون ترک زبانان» در مجلس محترم شورای اسلامی و شنیدن زمزمه‎ی تشکیل فراکسیون‎های مشابه، نظر آن عالی‎جناب را به آسیب‎ها و صدماتی که اجرایی شدن این ایده به اساس وحدت ملی کشور می‎تواند زد و امکان بروز خطر تضعیف همگرایی ملی و ایجاد حس واگرایی مابین اقوام و هویت‎های قومی ایرانی، ناشی از متحقق شدن این برنامه جلب می‎نماییم.

ریاست محترم

ما دغدغه‎ها و نیازهای نهادین فرهنگی، رفاهی، اقتصادی و سیاسی تمامی اهالی شریف ایران را به رسمیت و محترم شناخته و خواهان تلاش و برنامه‎ریزی مسئولان مربوطه با همراهی آحاد مردم، در پاسخ‎گویی عملی و اجرایی نمودن طرح‎ها برای رفع محرومیت‎ها و تحقق خواست‎ها و حقوق فطری تمامی ابناء ملت در جای جای این سرزمین مشترک هستیم، اما تقسیم بندی مجلس شورای اسلامی را به دسته‎بندی‎های قومی، در نهایت اقدامی واگرایانه در جهت سست نمودن اتصال حلقه‎های زنجیر هویت ایرانی و بستر ساز واگرایی ملی از پیکره‎ی ایران بزرگ و متحد می‎دانیم.

معتقدیم که ضروری‎ست تا از چهره‎ی جای جای کشور، تا اعلاء درجه‎ی امکان و بر حسب ضرورت،رفع محرومیت شده و بستر آماده‎ای برای گام برداشتن در مسیر توسعه‎ی هماهنگ و همه‎جانبه و بی‎تبعیض و درون‎زاد تمامی سرزمین ایران معطوف به امکانات و توانمندی‎ها و نیازها و ضرورت‎های منطقه‎ای، فراهم آید، لیکن تقسیم نمایندگان ملی را در واحدهای منشعب قومی و زبانی در پیکره‎ی مجلس، به زیان تثبیت و تقویت و تداوم وحدت ملی ایران می‎شماریم.

ما بر این باوریم که همچنان مطابق اصل 84 قانون اساسی جمهوری اسلامی ایران، هر نماینده به علاوه وکالت از جانب مردمان حوزه‎ی انتخابیه‎ی خود وکیل عام تمامی مردم ایران نیز هست و می‎بایست نسبت به وجود هر نوع نارسایی و محرومیت در سراسر کشور احساس مسئولیت و پیگیری داشته باشد و در مورد سرنوشت مشترک اهالی ایران دارای مسئولیت مشترک با تمامی نمایندگان محترم مجلس است.

اجرایی شدن این طرح، ضرورتا موجب واگرایی اعضاء فراکسیون‎های قومی از وضعیت زندگی مادی و معنوی سایر نقاط خارج از حوزه‎ی قومی و زبانی آنان خواهد شد و عملا میدان رقابتی برای پیشبرد برنامه‎های متنوعه‎ی توسعه و رفاه در واحدهای منفصله از یکدیگر خواهد گردید.

درون‎مایه‎ی جوهری این‎گونه طرحها، وانهادن وضعیت عمومی کشور و رقابت بر سر سهم‎خواهی‎های هرچه بیشتر منابع و امکانات و تأسیسات نه به نسبت نیاز و محرومیت، بلکه بر اساس برتری شمار نمایندگان هر فراکسیون قومی‎ست که طبیعتا موجد تبعیض و نارضایتی هرچه بیشتر خواهد بود. در چنین وضعیتی، پیوند همگرایانه‎ی ملی، به رقابت واگرایانه‎ی قومی مبدل گردیده و زمینه‎ی احساس ناپیوستگی فرهنگی و سیاسی مابین نواحی مختلف مملکت فراهم خواهد شد.

ریاست محترم، هیئت رئیسه‎ گرامی و نمایندگان عالی‎قدر

از نظر اینجانبان با نگاهی تاریخ‎نگرانه که بافتار چند لایه و رنگارنگ فرهنگی ایران زمین و غنای هویتی آن را مطالعه می‎کنیم و به خوبی می‎دانیم که همسان‎سازی آمرانه و نادیده گرفتن تنوع زبان و فرهنگ و رفتار اجتماعی مردمان ایران و الزامات پبوسته به آن نیز، نافی حقوق فطری انسان‎ها و زمینه‎ساز بروز بحران‎هاست و دقت نظر و توجه به این حقوق و نیازها ضروری‎ست، در عین حال اعتقاد راسخ داریم که عرصه‎ی مجلس می‎بایست صحنه‎ی تلاش در جهت پر کردن شکاف‎های ناشی از تفاوت‎های آشکار در سطح معیشت و در زمینه‎ی توسعه‎ی نامتوازن بخش‎های گوناگون کشور باشد و فارغ از تعصبات منطقه‎ای، توجه نمایندگان محترم در عرصه‎ی داخلی معطوف به سیاست‎گزاری در جهت کاستن هرچه بیشتر فاصله‎ها در آموزش، اشتغال، رفاه، توسعه وتقویت فرهنگی و محو بستر‎های فساد و بحران‎های اجتماعی در اولویت‎های مناطق محروم‎تر باشد تا هرچه بیشتر علل و دلایل نارضایتی از میان برداشته و مفهوم وحدت و همگرایی ملی، به سمت و سوی استحکام هرچه بیشتر طی طریق نماید.ایجاد فراکسیون یا فراکسیون‎های قومی منطقه‎ای، عملا میدانی نابرابر برای رقابت گروه‎های زبانی و نژادی نابرابر در جهت گرفتن امتیاز هرچه بیشتر به نفع واحدهای خود خواهد بود و عملا به مفهوم واگرایی سیاسی و ملی ره‎سپر خواهد گردید و در این میان برنامه‎های ملی از اولویت و ضرورت خواهد افتاد و گروه‎های کوچک‎تر جمعیتی، همواره احساس غبن و نارضایتی خواهند داشت.

ریاست محترم، هیئت رئیسه‎ معزز و نمایندگان گرامی مجلس شورای اسلامی

ما جمعی از جامعه‎ی پژوهش‎گران تاریخ و تاریخ‎دانان ایرانی که بخش قابل توجهی نیز از وابستگان و اهالی مناطق آذری زبان کشور را شامل می‎گردد، مصرانه از آن نمایندگان محترم تقاضامندیم دغدغه‎های ما و دیگر آحاد مردم شریف کشورمان، مبتنی بر تقویت همگرایی و پیوند ملی و علقه‎های میهنی را با عدم ایجاد زمینه‎ها برای تقسیم سیاسی مجلس به دسته‎های قومی و منطقه‎ای مبتنی بر تفاوت‎های زبانی و نژادی و هویتی، تأمین نمایند.

جمعی از پژوهش‎گران تاریخ و جامعه‎ تاریخ‎دانان ایرانی

اسامی:

ماهرخ ابراهیم پور، مجتبی ابراهیمی، محمدرضا ابن الرسول، پیمان ابوالبشری، فاطمه احمدوند، علی اکبر احمدی دارانی، محمد رضا اخضریان، امید اخوی، شهرام اردشیریان، مهری اسدی، مهدی اسلامی، حبیب اله اسماعیلی، علیرضا اشتری، لیلا اشرفی، فاطمه اصغری، علیرضا افشاری، مهدی امانی یمین، چنگیز امیری، زهرا امیری، اکبر ایرانی، امیر ایمانی‎پور، مسعود آتشگران، محمد حکیم آذر، امیر آریان راد، محمد آمره، امیر آهنگران، علی اصغر بابا صفری، طاهر بابایی، انسیه باقری، محمد باقری، نرجس بختیار خلج، بهمن براتی، حمید بصیرت منش، علی بهرامیان، علی تقی پور، مریم تقی زاده، فائزه توکلی، نرجس توکلی، یعقوب توکلی، حمید ثنایی، مرضیه جبرائیلی، جمیله جعفرپور، حلیمه جعفرپور نصیر محله، محمود جعفری دهقی، سید عبدالصالح جعفری، سجاد جمشیدیان، کورش جنتی، ناصر چاری، مهرداد چترایی، امیر حسین حاتمی، مصطفی حافظی، انیس حسینی، آسیه حسینی، زینب حسینی، سید رضا حسینی، سید محمد حسین حسینی، سید مصطفی حسینی، مرضیه حسینی، سپیده حکمی، سارا خاتمی، سیروان خسروزاده،علی خسروی، فرهاد دشتکی نیا، ضحی دلداده اصل، حسین دوستی، حمید رجب نسب، زهرا رحمت، زهرا رحیمی، محسن رحیمی فر، اکبر رسولی، مرتضی رشیدی، سیما رضایی، حمید رمضانی، رحمت رمضانی، جمشید روستا، کیمیا زارعی، فاطمه زرگری، زهرا زند، فرهاد زیویار، لیلا ساجع، سلمان ساکت، رویا سپهر آریا، عزیزه سجودی، محسن سراج، حسن سرآبیار، مجتبی سلطانی احمدی، مریم سلطانی، مهدی سلطانی، روح الله سلگی، مراد سلیمانی زمانه، حسین سلیمی، زرشام سنجابی، معصومه سیاح، میترا سیافی، محمد شایگان، علی شجاعی صائین، سعید شفیعیون، علی شکفته، هلنا شینی دشتگل، رامین صادقی، محمد صادقی، مریم صادقی، یونس صادقی، منصوره صالحی، زهره صفری، محمود طاهر احمدی، سید محمد منصور طباطبایی بهبهانی، علی ططری، فاطمه عاشری، مهدی عبادی، علیرضا عبداللهی خوش مردان، فاطمه عبدلی، عیسی عبدی، محمد علی عجم، جواد عربانی، جواد عسکری، میلاد عطار، هانیه علوی پناه، علیرضا علی صوفی، ابراهیم عمادی، فاطمه غیاثی، محمد فردوسی، زینب فضلی، عاطفه فیض، گلناز قادرپور، راضیه قادری، عباسعلی قاسمعلی، عبدالرحیم قاضی، مینا سادات قائمی راد، رسول قلیچ، ابوالفضل قیامی، مهدیه قیصری، معصومه سادات کاتوزی، محمد علی کاظم بیکی، سمانه کرمیان، فاطمه کریمی، مهدی کریمی، یدالله کلاهداری، مهتاب گلستانی، رضا گلشن مهرجردی، مصطفی گوهری فخرآباد، احمد رضا متولی، محسن محمدی فشارکی، آرزو مصیبی، مریم معزی، مجدالدین معلمی، رضا معینی، مجتبی مقدسی، زهرا منتهایی، علی منوچهری، جواد موسوی، سید علیرضا موسوی، ابراهیم موسی پور، صدیقه مولایی، مرجان مهدوی مقدم،علی مؤذنی، سید سعید میر محمد صادق، زینب سادات میرشفیعی، سعید نجار، سید مهدی نوریان، رحیم نیکبخت میرکوهی، محمد محمود هاشمی، زینب هیبتی، علی یحیایی، هومن یوسفدهی وعثمان یوسفی.


خبر تصادفی:
پس خبر تلخ مرگ دوچرخه سوار ایران در رقابتهای پارالمپیک ریو ر سال 2016 این بار متاسفانه یکی از کمک داورهای کشورمان در سانحه رانندگی جان خود را از دست داد. آقای علی سبکتکتین کمک داور خوب کشورمان در راه برگشت به خانه پس از قضاوت بازی دو تیم دست اولی کشورمان در شهر شوشتر متاسفانه دچار سانحه رانندگی شد و جان خود را در این رقابتها از دست داد. فدراسیون فوتبال و همچنین کمیته داوران این حادثه تلخ را به جامعه فوتبال و داوری و همچنین جامعه ورزش اصفهان و نیز خانواده ایشان تسلیت عرض نمود

بازدید :194
سه شنبه 18 آبان 1395زمان :13:38
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

شرح خبر:

عباس جوشقانیان امروز در گفت‌وگو با خبرنگار فارس در قم با اشاره به خدمات مشاوره‌ای کمیته امداد به مددجویان اظهار کرد: خانواده‌ای که آسیب‌دیده و درگیر بیمارستان و دادگاه است، توان اولویت‌بندی در زندگی را ندارد، چنین خانواده‌ای نیاز به مددکار و مشاور دارد تا به این خانواده برای مقابله با مشکلات کمک کند و برای او در زندگی اولویت‌بندی انجام بدهد، به همین دلیل ارائه بسته خدمتی به مددجویان اثربخش‌ترین روش کمک به نظر کمیته امداد است.

وی ادامه داد: در استان قم میزان کمک خیرین به کمیته امداد با بسیاری از استان‌ها در کشور قابل‌ مقایسه نیست، این استان در زمینهٔ میزان مشارکت مردمی و کمک خیرین به کمیته امداد جزو سه استان برتر کشور است.

معاون حمایت و سلامت خانواده اداره کل کمیته امداد امام خمینی استان قم افزود: خیرین و توده مردم به عملکرد کمیته امداد ایمان آوردند و اعتماد کردند و کمک‌های خود را به کمیته امداد می‌دهند تا این نهاد به‌عنوان یک واسطه این کمک‌ها را به دست نیازمندان برساند، وقتی خیرین و مردم به کمیته امداد اعتماد می‌کنند و کمک‌های خودشان را به این نهاد می‌دهند، وظیفه مدیران کمیته امداد هم بیشتر می‌شود.

جوشقانیان با اشاره به خدمات کمیته امداد به مددجویان در حوزه مسکن اظهار کرد: مددجویانی که در استان قم از خدمت مسکن بهره‌مند هستند، دایره‌شان وسیع‌تر از سایر استان‌های کشور است، اگر امسال مددجویی بتواند سهم آورده خود را به مبلغ 20 میلیون تومان برساند، بقیه پول موردنیاز مسکن را کمیته امداد و خیرین تأمین می‌کنند تا مددجو صاحب‌ منزل مسکونی شود.

وی خاطرنشان کرد: در تأمین مسکن مددجویان باید اولویت‌بندی صورت بگیرد، تا زمانی که یک خانواده پرجمعیت در بین مددجویان کمیته وجود دارد، تأمین مسکن یک خانواده یک نفره مددجو اولویت کمیته امداد نخواهد بود، اما اعلام می‌کنم که خانواده‌هایی که در استان قم زیر پوشش کمیته امداد هستند و حداقل تعداد اعضایشان دو نفر باشد، درصورتی‌که این خانواده مبلغ 20 میلیون سهم آورده خود را تأمین کنند، کمیته امداد استان و خیرین برای خرید یا احداث یک واحد مسکونی به این خانواده کمک خواهد کرد.


خبر تصادفی:
ادعای یک موسسه تحقیقاتی در لس آجلس واقع در کشور آمریکا گویای این است که راننندگان اتومبیلهای بنز و bmw بیشتر از سایر رانندگان در معرض سرطان چشم قرار دارند. این موسسه تحقیقات خود را روی 29 اتومبیل و از 15 شرکت تولید اتومبیل معتبر دنیا انجام داد و مشخص شد شیشه های کناری اتومبیل های مذکور نسبت کمتری از اشعه ماورای بنفش را جذب می کند. این در حالی است که شیشه کناری خودروهای لکسوس بهترین عملکرد را داشته است. البته ناگفته نماند این بررسی ها در خودروهای مدرن و معتبر دنیا انجام شده و در دیگر خودروسازی ها به آن اهمیت خاصی داده نمی شود

بازدید :193
سه شنبه 18 آبان 1395زمان :13:38
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

شرح خبر:

به گزارش خبرگزاری فارس از یاسوج، فوتبال کهگیلویه و بویراحمد در سالیان اخیر فراز و نشیب‌های زیادی داشته است.

در برهه‌ای بهار فوتبال و در مقطعی هم زمستان سرد فوتبال این استان را شاهد بوده‌ایم که فوتبال در کهگیلویه و بویراحمد به خواب و یا کما فرو رفته است.

در دوره‌ای با حضور تیم فوتبال شهرداری یاسوج در لیگ دسته اول و همچنین تیم نفت در این رده از فوتبال کشور شاهد زنده بودن و پویایی فوتبال استان بودیم و بعد از آن رخوت و رکود بر فوتبال حاکم شد.

بی‌توجهی مسؤولان به امر ورزش و به ویژه به فوتبال موجب شد که حضوری کمرنگ در فوتبال کشور داشته باشیم.

اما به هر صورت فوتبال کهگیلویه و بویراحمد در بدترین حالت ممکن نیز به مانند گل زیر یخ به موجودیت خود ادامه داد و تک ستاره‌هایی در حوزه داوری فوتبال و یا بازیکنانی مانند میلاد غریبی و ایمان موسوی و سایرین در تیم‌های بزرگ فوتبال کشور خوش درخشیدند.

اما در دوره کنونی استان نمایندگانی در لیگ‌های معتبر فوتبال کشور دارد که از آن جمله می‌توان به نفت گچساران در رده لیگ برتر نوجوانان کشور، نونهالان سپاهان یاسوج در لیگ برتر فوتبال ایران و نفت و زاگرس در لیگ دسته دوم فوتبال کشور اشاره کرد.

تیم فوتبال نفت گچساران به مربیگری داریوش یزدی و با حمایت خوب مجموعه نفت و گاز گچساران وضعیت خوبی در لیگ دارد و از طرف دیگر عده‌ای جوان به مربیگری حمید کرمی جوان با تیم زاگرس یاسوج بدون از حمایت یک ریال توسط دولت و بخش خصوصی در حال کارزار در لیگ دسته دوم فوتبال کشور هستند.

این دو تیم قرار است به مصاف یکدیگر بروند و به نوعی دربی فوتبال کهگیلویه و بویراحمد را در حضور خیل هوادارن فوتبال استان برگزار کنند که به باید به انتظار نشست و عیار فوتبال را در این دیار با این فوتبال سنجید.


خبر تصادفی:
چندی پیش apple از پرچمدار جدید خود در سال 2016 رونمایی کرد. آیفون 7 محصول جدید کمپانی اپل می باشد که یکی از قدرتمندترین گوشیهای بازار می باشد. در این گوشی نسبت به نسخه قبلی تغییراتی جزیی شاهد هستیم. این گوشی هنوز وارد بازار نشده محبوبیت بسیاری بدست آورده است. البته عرضه آن در بازارهای خارجی رسما آغاز شده است اما در بازار ایران شروع رسمی نداشته و به همین دلیل قیمت آن بسیار نجومی و بالاست. در حال حاضر قیمت هر آیفن 7 در ایران چیزی حدود 7 میلیون تومان است. پرچمدار جدید اپل زمانی رونمایی شد که یکی از جدی ترین رقیبانش در بازار تلفن همراه در آخرین پرچمدار خود شاهد مشکلات جدی بوده است و این گوشی ها هنگام شارژ دچار حریق می شوند

بازدید :261
سه شنبه 18 آبان 1395زمان :13:38
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

شرح خبر:

احمد امیرآبادی نماینده مردم قم و عضو هیأت رئیسه مجلس شورای اسلامی در حاشیه بازدید از غرفه باشگاه خبری توانا در نمایشگاه مطبوعات در گفت‌وگو با خبرنگار پارلمانی خبرگزاری فارس، اظهار داشت: دولت برنامه‌ای به مجلس ارسال نکرده است و در واقع احکام مورد نیاز برای تدوین برنامه ششم توسعه را تقدیم پارلمان کرده است.

*در حال نگارش لایحه برنامه ششم توسعه در تلفیق هستیم

وی افزود: ما الان در حال برنامه‌نویسی در کمیسیون تلفیق هستیم. یعنی کاری که باید دولت انجام می‌داد را ما انجام می‌دهیم، به همین جهت رسیدگی به برنامه ششم در مجلس قدری هم زمان برده است و ما نگرانیم زمان از آن مهلت قانونی‌مان بگذرد، ما باید مباحث پنج سال آینده کشور را در لایحه برنامه ششم بیاوریم و بودجه‌های سنواتی را بتوانیم بر اساس قانون برنامه ششم تدوین کنیم تا ان‌شاءالله کشور به جایی برسد.

امیرآبادی با بیان اینکه به همین دلیل امروز کار کمیسیون تلفیق بسیار کار سنگینی است،‌ تصریح کرد: برخی از نمایندگان عضو کمیسیون تلفیق نیز سال اولی است که در پارلمان حضور دارند، در عین حال که تخصص و تجربه‌های لازم را در رشته خودشان دارند، اما مباحث مربوط به برنامه‌نویسی در داخل مجلس فنون خاص خودش را دارد، روند بررسی برنامه ششم در کمیسیون تلفیق از پیشرفت خوبی برخوردار است.

*اوایل آذرماه لایحه برنامه ششم به صحن علنی مجلس می‌آید

وی با بیان اینکه امیدواریم طی دو هفته آینده یعنی اوایل آذرماه گزارش کمیسیون تلفیق درباره لایحه برنامه ششم توسعه تقدیم صحن علنی شود، ادامه داد: با توجه به اینکه باید در ابتدا قانون برنامه ششم را به تصویب برسانیم و سپس بودجه سال 96 را بررسی و مصوب کنیم و لذا تلاش خواهیم کرد هر چه سریعتر لایحه برنامه ششم در صحن علنی مورد بررسی قرار گرفته و نهایی شود.

*فراکسیون ولایت از ابتدا با محوریت لاریجانی تشکیل شد

این عضو هیأت رئیسه مجلس در ادامه این گفت‌وگو به بیان نکاتی درباره فراکسیون‌های ولایت و مستقلان ولایی پرداخت و اظهار داشت: فراکسیون ولایت در ابتدای آغاز به کار مجلس دهم با محوریت آقای لاریجانی شکل گرفت، ریاست فراکسیون بر عهده ایشان گذاشته شد و نام فراکسیون را هم آقای لاریجانی انتخاب کردند اما اعضای فراکسیون ولایت از دو طیف بودند، یکسری از نمایندگان کسانی بودند که بیشتر طرفداران دولت بودند و برخی از نمایندگان هم اصولگرایانی بودند که با پرچم اصولگرایی وارد پارلمان شده بودند.

*35 عضو شورای مرکزی فراکسیون‌های ولایت و مستقلان ولایی انتخاب می‌شوند

وی با بیان اینکه بر اساس ثبت‌نام انجام شده 130 نفر در فراکسیون اصولگرایان ثبت‌نام کردند که آقای حاجی‌بابایی موقتا اداره این فراکسیون را بر عهده دارد، تأکید کرد: پیش‌نویس اساسنامه تقریباً آماده شده و به زودی تشکیل جلسه خواهیم داد، شورای مرکزی هم انتخاب خواهند شد به این شکل که 17 نفر از فراکسیون اصولگرایان ولایت و 17 نفر از فراکسیون مستقلان ولایی یعنی 34 نفر و همچنین آقای لاریجانی هم عضو شورای مرکزی خواهد بود، در مجموع 35 نفر عضو شورای مرکزی فراکسیون ولایت از دو فراکسیون خواهند بود.

*دولت با تغییر 3 وزیر به دنبال بمب انتخاباتی در کشور بود

امیرآبادی همچنین با اشاره به رأی‌آوری هر سه وزیر پیشنهادی در صحن علنی، تصریح کرد: برخی تصور می‌کنند رأی مجلس به هر سه وزیر در واقع رأی اصلاح‌طلبی بوده است در حالیکه اینطور نیست،‌ این در واقع رأی به وزرا برای مسئولیت 6 ماهه حالا مقداری کمتر یا بیشتر بود، به علاوه اینکه مجلس با این رأی بهانه را از دولت گرفت چون دولت می‌خواست با تغییر سه وزیر فرهنگی و اجتماعی، بمبی را در کشور برای انتخابات سال آینده منفجر کند اما من فکر می‌کنم با تغییر این سه وزیر حتی یک ترقه هم منفجر نشد.

*مجلس با رأی به هر 3 وزیر بهانه را از دولت گرفت

این عضو هیأت رئیسه مجلس همچنین یادآور شد: تحلیل ما از سه وزیر رأی آورده در مجلس این است که نمایندگان می‌خواستند با این رأی بهانه را از دولت بگیرند، چون این دولت به راحتی تمام مشکلات را گردن دیگران می‌اندازد و در این زمینه نمره بیست دارد.

*دولت به جای ارائه خدمات به کشور بیشتر به دنبال بهانه‌جویی است

وی با بیان اینکه دولت به جای اینکه یکسری خدماتی را به مردم ارائه دهد، بیشتر دنبال بهانه‌جویی است, گفت: ما برای اینکه این بهانه‌ها گرفته شود به هر سه وزیر رأی دادیم، فراکسیون امید از ابتدا اعلام کرده بود که به هر سه وزیر رأی می‌دهد اما در کل فضای مجلس اینگونه است که نمایندگان به خاطر اینکه می‌خواهند به دولت کمک کنند تا امور کشور را راه بیندازد به وزرا رأی می‌دهند، یا حتی برخی از نمایندگان با خود وزرای پیشنهادی ارتباطاتی می‌گیرند و به آنها رأی می‌دهند.

امیرآبادی اضافه کرد: فراکسیون ولایت در زمینه رأی‌دهی به وزرای پیشنهادی از انسجام لازم برخوردار نبود یعنی بنا نداشت انسجام لازم را داشته باشد چون صبح روز رأی‌دهی هم که فراکسیون تشکیل جلسه داد، جمع‌بندی نداشتیم که به کدام وزیر رأی دهیم و به کدام وزیر رأی ندهیم.

نماینده قم در مجلس خاطرنشان کرد: اگر در مجلس آن روز نه مخالفی و نه موافقی صحبت نمی‌کردند، یکی از وزرا قطعا رأی نمی‌آوردند.

*«فساد» بزرگ و کوچک و اصللاح‌طلبی و اصولگرایی ندارد

این عضو هیأت رئیسه مجلس در بخش پایانی گفت‌وگوی خود با فارس، با اشاره به فساد صندوق ذخیره فرهنگیان و معوقه خواندن این فساد توسط رئیس‌جمهور، توضیح داد: فساد بزرگ و کوچک ندارد و باید با آن برخورد شود. فساد اصلاح‌طلب و اصولگرا نمی‌شناسد، ما باید با فساد مبارزه کنیم.

وی اضافه کرد: آقای قالیباف شخصا خودش درباره مسائل مطرح شده در مورد شهرداری تهران پای کار آمد و خواست که این موضوع پیگیری شود و خودش درخواست کرد و ما در سازمان مردم‌نهاد دیده‌بان شفافیت و عدالت این موضوع را بررسی کردیم، ما در این سازمان همگی اصولگرا هستیم و موضوعات پیش‌ آمده در شهرداری تهران که مربوط به آقای قالیباف که خود او هم اصولگراست را مورد رسیدگی قرار دادیم.

امیرآبادی با بیان اینکه فساد، فساد است و ما تعارف نداریم،‌گفت: خود آقای قالیباف، همسر و فرزندانش و بستگان درجه یک وی، هیچ کدام هیچ استفاده‌ای نکردند و ما پس از بررسی به این نتیجه رسیدیم. اگر اصلاح‌طلبان هم فساد کنند، وارد بررسی آن می‌شویم چرا که باید با فساد مبارزه شود.

وی ادامه داد: وقتی 30 نفر هشت هزار میلیارد تومان می‌گیرند و پس نمی‌دهند، فرقی نمی‌کند نام آن را چه چیزی بگذاریم، اسم مهم نیست بلکه فسادی که صورت گرفته مهم است و باید با آن مبارزه شود، امروز هشت هزار میلیارد تومان از صندوق ذخیره فرهنگیان که متعلق به بانک سرمایه بوده است، برده‌اند و نمی‌آورند.

*نامگذاری فسادهای اقتصادی جناحی و حزبی صورت می‌گیرد

امیرآبادی در پایان خاطرنشان کرد: این بازی کردن با الفاظ است که آقای رئیس جمهور بگوید نام آن اختلاس نیست بلکه نامش معوقه است، تفاوتی نمی‌کند نام آن را چه چیزی بگذارند، به نظر می‌رسد وقتی فسادی در جناح و حزب مقابل صورت می‌گیرد عده‌ای نام آن را اختلاس می‌گذارند اما زمانی که فسادی در جناح خودشان انجام می‌شود، مثلا می‌گویند «معوقه»؛ مردم متوجه می‌شوند که ما در حال بازی کردن با الفاظ هستیم، ما برای حفظ و قوام نظام، با فساد در هر مرتبه و هر مکانی و هر جایگاهی باید مبارزه کنیم.


خبر تصادفی:
ایراهیم حاتمی کیا با حضور در جشن منتقدان مطبوعات به عملکرد روزنامه یا لثارات الحسین و توهین به جامعه سینمای ایران اعتراض کرد. وی گفت: کسانی که در اینجا حضور دارند همه صاحب قلم هستند و وقتی دیدم که این اتفاق افاده و حرمت قلم اینقدر ضایع شده است نتوانستم ساکت بمانم.این هنرمند محبوب و دوست داشتنی کشورمان که کارگردان بسیاری از فیلمهای محبوب ایران می باشد با این واکنش حمایت خود را از جامعه هنری کشورمان نشان داد

بازدید :197
يکشنبه 16 آبان 1395زمان :11:38
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

شرح خبر:

خبرگزاری فارس- گروه کتاب و ادبیات: سی امین شب شاعر سازمان هنری رسانه ای اوج که به پاسداشت حاج ولی الله کلامی زنجانی می پردازد، سه شنبه هفته جاری 15، هجدهم آبان در نخلستان اوج برگزار می گردد.

به همین مناسبت مصطفی محدثی خراسانی یادداشتی در این باره نوشته است:

زبانی که برذکر وا می شود

ستایشگر مرتضی می شود

اگر بنده بیگانه شد با همه

به عشق علی آشنا می شود

دل افتاد اگر بر کمند علی

ز زنجیر ذلت رها می شود

علی نوح را می رهاند ز موج

علی خضر را رهنما می شود

هر مخاطبی چه عام و چه خاص وقتی ابیات بالا که از یکی از غزل‌های شاعر اهل بیت جناب ولی الله کلامی زنجانی انتخاب شده، را می‌شنود و یا می خواند بدون تردید آن را دلنشین و گوشنواز می یابد و تردید نمی‌کند که دارد در قالب همین واژه های معمولی و عبارات ساده شعر می شنود و تحت تاثیر آن قرار می گیرد.

همین مواجهه زلال و شفاف را مجدد مخاطب در ارتباط با این ابیات از غزلی دیگر از شاعر تجربه می‌کند:

دمی که منجی عالم ظهور خواهد کرد
ز کوچه های مدینه عبور خواهد کرد
نگار، نامه‌ی اعمال عاشقانش را
دوباره بهر گزینش مرور خواهد کرد
قیام قامت قائم قیامتی دارد
که خود اشاره به یوم النشور خواهد کرد
پی اقامه ی حق آن مجاهد علوی
مدد طلب ز خدای غفور خواهد کرد
بگو به زائر ظلمت نشین که آن خورشید
بقیع فاطمه را غرق نور خواهد کرد
فدک ستانده ز غاصب ، قباله ای دیگر
بنام نامی زهرا صدور خواهد کرد
تو ذره ای و ((کلامی)) به شعر غره مشو

که دوست دوری از اهل غرور خواهد شد

و نیز در مرور این ابیات غزلی دیگر از ولی الله کلامی زنجانی:

در جوانی بی حسین احساس پیری میکنم
بگذر از پیری که احساس حقیری میکنم
دولتِ عشقش بنازم با لباس نوکری
در سفارتخانه ی دلها سفیری میکنم
من فقیر اهلبیتم لیک کَشکولم پُر است
فخر بر تاج ِ شهان با این فقیری میکنم
گفت زاهد: از چه رو بر سینه محکم میزنی؟
گفتم از آئینه ی دل گَردگیری میکنم
من اسیر رشته ی زلف حسینم ، مدعی
ناز بر آزادگان با این اسیری میکنم
گر امیرالعاشقین این عشق را امضاء کند
میروم عرش و ملائک را امیری میکنم
در حرم ناخوانده رفتم حضرت معشوق گفت

خود بیا، بی خود بیا مهمان پذیری میکنم



چیست راز این صمیمیت و دلنشینی این واژگان معمولی و عبارات و ترکیبات ساده و نفوذ آن در بین توده ها ی مردم که امروز ولی الله کلامی زنجانی را با همین دست مایه ،به یکی از محبوبترین شاعران در محافل و مجالس مذهبی و هیات های عزاداری ابا عبدالله(ع) تبدیل کرده است.

بی شک گذشته از عشق و ارادت شاعر به اهل بیت و آموزه های اسلام و قرآن ، مهمترین عامل، زیستن با مردم و معاشرت گسترده و عمیق با توده ها و انس با فرهنگ عمومی است که شاعر را به شناخت و سپس دست یافتن به این ذهن و زبان رسانده است.

وجود تعبیراتی چون: «لباس نوکری،نامه اعمال،فقیراهل بیت،گردگیری و...» نشانه هایی از انس با گفتمان توده های مردم است که در شعر کلامی از بسامد بالایی برخوردار است.

نمیخواهم با آوردن این بیت :

شاعری طبع روان میخواهد

نه معانی ، نه بیان می خواهد

اولا منکر نقش دانش شعری در ارتقای سطح شعر شوم و ثانیا شعر ولی الله کلامی را تنها ناشی از طبع روان بدانم و ارزشهای هنری کار ایشان را نادیده بگیرم اما باید پذیرفت شاعر برای ارتباط وثیق تر با مخاطب، ناگزیر از پایین آمدن از برج عاجی است که گاه شعر شاعررا درآن زندانی و از مردم دور میکند، حتی شاعری که تنها با مخاطبان خاص و حرفه ای شعر میخواهد سخن بگوید، اگر به دنبال توفیقی است، تجربه نشان داده است که باید از کوچه مردم عبورکند.


خبر تصادفی:
خبر های بروز دنیا برای تمامی سنین در این سایت موجود است.شما بازدیدکنندگان محترم میتوانید روزانه خبر های زیاد و مهم را در این سایت بخوانید و از اخبار روز دنیا با خبر شوید.کافی است فقط در این وب سایت گردش کنید و در تمامی موارد این وب سایت جستجوی لازم را انجام دهید.خبر های سیاسی در این سایت شامل خبر های دولت یازدهم و عملکرد آن ها در این دوره است که باید بررسی های دقیقی در این زمینه انجام شود.عملکرد این دولت مثبت بوده و در بخش برجام کار های زیادی انجام شده که شایسته تقدیر و تشکر است

بازدید :207
يکشنبه 16 آبان 1395زمان :11:38
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

شرح خبر:

سید جلال نژاد فاضل امروز در گفت‌وگو با خبرنگار فارس در شوش با اشاره به نشست اخیر بررسی مشکلات آموزش و پرورش شاوور با استاندار خوزستان اظهار کرد: بخش شاوور به دلیل گستردگی و پراکندی روستاها دارای مشکلاتی است که در نشست با استاندار این مشکلات بررسی و دستورات لازم برای برطرف کردن آنها صادر شد.

وی ادامه داد: بخش شاوور در حوزه‌های مختلفی همچون سرویس ایاب ذهاب دانش‌آموزان دختر مناطق روستایی، دختران بازمانده از تحصیل، نوسازی و بازسازی مدارس فرسوده و کانتینری، بدهی مدارس به دستگاه‌های خدمات رسان همچون آب و برق و همچنین کمبود زیرساخت‌های آموزشی با مشکل مواجه است.

مدیر آموزش و پرورش شاوور تصریح کرد: در این نشست دستورات لازم را در زمینه‌های مختلف جهت پیگیری و رفع مشکلات آموزش و پرورش منطقه ی شاوور صادر شد.

نژاد فاضل با اشاره به مصوبات این نشست، تشریح کرد: پرداخت یک میلیارد ریال جهت تعمیرات مدارس، ساخت یک دبستان استثنایی در بخش شاوور، فراهم‌سازی تجهیزاتی معادل 30 کامپیوتر، 5 آبسردکن، 3 چاپگر و دو دستگاه کپی از جمله مصوبات این نشست بود.

وی با بیان اینکه کارخانجات منطقه شاوور ماهیانه 50 میلیون ریال برای ایاب و ذهاب دانش‌آموزان دختر واریز خواهند کرد، ادامه داد: در این نشست همچنین مقرر شد که موانع احداث سالن اجلاس اداره آموزش و پرورش شاوور با مساعدت فرماندار شوش برطرف شود

*100درصد نوآموزان منطقه شناسایی و ثبت نام شدند

مدیر آموزش و پرورش شاوور با بیان اینکه بیش از 80 درصد دانش‌آموزان این بخش در 120 مدرسه روستایی تحصیل می‌کنند، اظهار کرد: شاوور با 90 هزار نفر جمعیت دارای 14 هزار دانش‌آموز در قالب 194 آموزشگاه است.

نژاد فاضل ادامه داد: در بخش پیش‌دبستانی با توجه به نیاز ویژه منطقه و دو زبانه بودن دانش‌آموزان، 100 درصد نوآموزان منطقه شناسایی و ثبت‌نام شدند.

وی افزود: در بخش امتحانات نهایی سال سوم دبیرستان نیز منطقه آموزشی شاوور با جهش 28 پله‌ای نسبت به سال قبل در رتبه پنج استان قرار گرفت و 2.45 نمره هم ارتقای میانگین نمرات نهایی داشتیم.

*ضرورت پرداخت مزایای حق‌مرزی

این مقام مسؤول با اشاره به ضرورت پرداخت حق‌مرزی در افزایش رغبت معلمان در بخش شاوور افزود: مناطقی از استان مثل غرب کرخه از پرداخت حق مرزی برخوردار هستند اما بخش شاوور تحت پوشش این مزایا نیست؛ با توجه به پراکندگی و موقعیت جغرافیایی منطقه شاوور، پرداخت حق‌مرزی می‌تواند باعث ترغیب همکاران شود.

نژاد فاضل در ادامه به مهمترین برنامه‌ها و اقدامات آموزش و پرورش شاوور برای ادامه پیشرفت این منطقه آموزشی در سطح استان اشاره کرد و توضیح داد: تشکیل ستاد نخبگان، قطب بندی مدارس، برگزاری کلاس‌های فوق برنامه، کلاس‌های مشاوره کنکور، تهیه کتب کمک آموزشی، برگزاری کنکورهای آزمایشی، برگزاری جلسات تخصصی ویژه امتحانات نهایی و کنکور از جمله برنامه‌های این اداره در سال جاری است.

وی عامل موفقیت آموزش و پرورش شاوور در سال گذشته را سازماندهی دقیق عنوان کرد و افزود: هیچ دستاوردی بدون فکر و خلاقیت محقق نمی‌شود؛ برای هر اقدامی باید برنامه داشت.

مدیر آموزش و پرورش شاوور در پایان به برنامه‌های رفاهی آموزش و پرورش شاوور برای معلمان و دبیران این منطقه آموزشی نیز اشاره کرد و افزود: از جمله برنامه‌های این اداره در این ارتباط می‌توان به قرارداد با رستوران برای خدمات‌رسانی و تخفیف 20 درصدی، تشکیل ستاد تسهیل ازدواج فرهنگیان، تهیه کارت اعتباری خرید از فروشگاه با شرایط ویژه و همچنین سفر زیارتی با شرایط مناسب و به‌صورت اقساطی اشاره کرد.


خبر تصادفی :
سایت های خبری روزانه بروز شده میشود و توسط جدید ترین اخبار ایران این اتفاق می افتد.باید دانست که جدید ترین اخبار ایران و جهان لحظه به لحظه در اینم سایت ها موجود است.خبر های ورزشی این سایت شامل خبر های لیگ های ایران و بازی دربی پایتخت است.بازی های حساس لیگ ایران را پوشش میدهیم و به بررسی دقیق عملکرد هر یک از بازیکنان لیگ میپردازیم.لیگ ایران خیلی زود و سریع شروع شده و تمامی بازی ها با کیفیت بالا و در بالاترین سطح انجام میشود.تمامی بازیکنان لیگ با قیمت هایی گران در باشگاه های لیگ ایران بازی کرده و روزانه تمرینات زیادی را انجام میدهند

بازدید :185
يکشنبه 16 آبان 1395زمان :11:37
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

شرح خبر:

به گزارش خبرگزاری فارس از قم به نقل از خبرگزاری حوزه، آیت‌الله عباس کعبی در دیدار جمعی از شیعیان الجزایر در سالن جلسات جامعه مدرسین حوزه علمیه قم، اظهار کرد: جمهوری اسلامی امتداد نهضت پیامبر(ص) است و امت اسلامی در طی تاریخ مراحل متعددی را طی کرده‌اند و این اشتباه است که انقلاب ایران را با انقلاب فرانسه، نیکاراگوئه و حتی بیداری اسلامی مقایسه می‌کنند.

وی افزود: شروع انقلاب اسلامی چه از نظر رهبری، مردم و نخبگان در حقیقت مجسّم کردن تاریخ اسلام بوده است، به طوریکه تاریخ اسلام دارای مراحلی است که مرحله نخست آن تاسیس بود که به مدت 23 سال به طول انجامید .

نویسنده کتاب «حقوق بین‌الملل اسلامی » ادامه داد: مرحله دوم استقرار و حفاظت از اسلام نبوی بود که همیشه محافظت مهمتر از تاسیس است، چرا که نیازمند تلاش‌های فراوانی است و معتقدیم که حافظ اسلام امام علی(ع) بوده است.

وی خاطرنشان کرد: مرحله سوم تاریخ اسلام مرحله ثبات و غفلت از انحطاط است و سپس عصر بازگشت به اسلام و اصلاح نامیده می‌شود.

کعبی گفت: در این مرحله همه چیز در اسلام قابل پیشرفت است یعنی هر آنچه نیاز داریم را می‌توانیم به دست آوریم ، اقدامات افرادی مانند سید جمال‌الدین اسدآبادی و محمد عبده در همین راستا بود، به طوریکه معتقد بودند، راه حل رسیدن به پیشرفت و عدالت و آزادی در اسلام ایستادگی و مقاومت است و در همین زمان بود که انقلاب به وقوع پیوست و این مرحله در حقیقت همان مرحله چهارم است که در این زمان علمای مصلح بزرگی وجود داشتند.

عضو جامعه مدرسین حوزه علمیه قم افزود: در این رویارویی انقلاب اسلامی ایران با رهبری امام خمینی(ره) و حمایت مردمی رقم خورد و نهضت جهانی امام خمینی(ره) با پایان عمر استبداد و استکبار شکل گرفت.

وی تصریح کرد: اسم کشور الجزایر همیشه یادآور جهاد،‌مقاومت ایستادگی بر ضد استکبار، استعمار و استبداد است و ما همیشه شاهد شور انقلاب جوانان این کشور آفریقایی بوده‌ایم.


خبر تصادفی:
ادعای یک موسسه تحقیقاتی در لس آجلس واقع در کشور آمریکا گویای این است که راننندگان اتومبیلهای بنز و bmw بیشتر از سایر رانندگان در معرض سرطان چشم قرار دارند. این موسسه تحقیقات خود را روی 29 اتومبیل و از 15 شرکت تولید اتومبیل معتبر دنیا انجام داد و مشخص شد شیشه های کناری اتومبیل های مذکور نسبت کمتری از اشعه ماورای بنفش را جذب می کند. این در حالی است که شیشه کناری خودروهای لکسوس بهترین عملکرد را داشته است. البته ناگفته نماند این بررسی ها در خودروهای مدرن و معتبر دنیا انجام شده و در دیگر خودروسازی ها به آن اهمیت خاصی داده نمی شود

بازدید :237
شنبه 15 آبان 1395زمان :13:17
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

شرح خبر:


به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری فارس، هزاران نفر از مردم کره جنوبی روز شنبه (امروز) به خیابان‌های سراسر این کشور آمدند تا خواستار استعفای «پارک گئون هه» رئیس‌جمهوری این کشور به دلیل رسوایی فساد مالی شوند.

رسانه‌های کره‌جنوبی اخیراً گزارش دادند که یکی از دوستان نزدیک رئیس جمهوری، با استفاده از نفوذ خود بر خانم پارک و موقعیتی که در دفتر ریاست جمهوری ایجاد کرده بود در بعضی انتصابات مداخله و احتمالا از موقعیت خود بهره‌برداری اقتصادی هم کرده است.



خبرگزاری فرانسه گزارش کرد، معترضان شعارهایی سرمی‌دادند و پارچه نوشته‌هایی بر دست داشتند که در همگی آنها خواستار استعفای رئیس‌جمهوری کره جنوبی شدند.

این تظاهرات یک روز بعد از آن برگزار شده است که پارک گئون هه رئیس جمهوری کره جنوبی که به دلیل درز اطلاعات دولتی از سوی یکی از افراد نزدیک و مرتبط با وی و همچنین مداخله وی در امور دولتی، تحت فشار قرار دارد، روز جمعه از مردم این کشور عذرخواهی کرد.



طبق این گزارش، حدود 40 هزار نفر از معترضان قرار است در راهپیمایی مرکز سئول شرکت کنند و به همین منظور 20 هزار افسر پلیس برای نظارت بر این اعتراضات در محل مستقر شده اند.

مأموران پلیس، معترضان را از راهپیمایی در خیابان منع کرده بود تا از ازدحام در خیابان جلوگیری کند اما با اینحال هزاران نفر از معترضان اجازه برگزاری تظاهرات دریافت کردند.

در پی انتشار این گزارش‌ها که با اعتراضات مردمی نیز مواجه شده است، نخست وزیر کره جنوبی، 2 وزیر کابینه، 10 مشاور رئیس جمهوری و رئیس کارکنان نهاد ریاست جمهوری از سمت های خود استعفا داده و یا برکنار شده‌اند.



روزنامه انگلیسی گاردین همچنین گزارش کرد که رسوایی اخیر جامعه کره جنوبی را تحت تاثیر زیادی قرار داده است تا جایی که بر اساس نظرسنجی موسسه گالوپ میزان محبوبیت پارک گئون هه را به 5 درصد کاهش داده است، کمترین میزان محبوبیت یک رئیس جمهور کره جنوبی در 68 سال گذشته.

خبرگزاری فرانسه گزارش کرد، بعید از که پارک از سمت خود استعفا کند و تحلیلگران معتقدند که در زمانیکه کره جنوبی با کاهش رشد اقتصادی، افزایش بیکاری و افزایش تنش‌های نظامی با کره شمالی درگیر است، رئیس‌جمهوری این کشور تا پایان دوره ریاست‌جمهوری در مقام خود باقی خواهد ماند.


خبر تصادفی:
مسابقات فوتسال جام جهانی چند روزی است که در کشور کلمبیا در حال برگزاری است و بازیهای مرحله گروهی در حالی به پایان رسید که ایران با تیم های اسپانیا , آذربایجان و مراکش در یک گروه قرار داشت. تیم ملی کشورمان در بازی اول خود مقابل اسپانیا در حالی که موقعیتهای گلزنی زیادی داشت تن به شکست 5 بر 1 داد. در بازی دوم تیم ملی کشورمان موفق به شکست تیم ملی مراکش با نتیجه 5 بر سه شد. در دادار سوم و حساس ترین دیدار تیم ملی ایران با نتیجه 3 بر 3 برابر آذربایجان متوقف شد تا از صعود به هشت تیم برتر باز بماند. این برای اولین بار است که طی سالهای اخیر تیم ایران از صعود به مرحله حذفی رقابتها باز می ماند

بازدید :160
پنجشنبه 13 آبان 1395زمان :4:19
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

شرح خبر:


اما از یازدهم سپتامبر به این سو رد گم کردن بعد تازه ای پیدا کرده است. اقدامات تروریستی متعاقب این اتفاق، از جمله بهار عربی و «انقلاب های رنگی»، سرنگون کردن یک هواپیمای مسافربری روسی در آسمان مصر، ساقط کردن یک هواپیمای مالزیایی بر فراز اوکراین، تیراندازی های خونبار پاریس در شارلی ابدو و بروکسل، نیس، مونیخ، اورلاندو در فلوریدا و سن برناردینیو در کالیفرنیا- که تنها معدودی از انبوه اقداماتی از این دست در طول سال های گذشته هستند- به دست همان کسانی انجام شده اند که ادعای مبارزه با تروریسم را دارند و در صدر همه آنها سرویس های مخفی آمریکا، انگلیس و اسرائیل و عوامل آنها در اتحادیه اروپا و ناتو قرار دارند. هدف از این قبیل اقدامات تروریستی ایجاد ترس، توجیه قدرت نمایی پلیس در برابر مردم و با هر اتفاق، سلب کردن بخشی دیگر از حقوق مدنی دمکراتیکی است که همچنان در جوامع غربی باقی مانده است.

هدف ماقبل آخر نظامی کردن مطلق جهان غرب و سرکوب اعتراضات و قیام هاست در زمانی که چشم مردم در نهایت به روی دروغ های وقیحانه ای باز شود که سال های سال است رسانه های خودفروش به زور به خورد آنها داده اند.

این فرایند خود یک گام مهم به سمت هدف غایی سلطه مطلق همه جانبه بر جهان یا هژمونی جهانی عده ای قلیل از نخبگان شرکتی و مالی است.

اما نظامی گری غرب و جنگ ها و آشوب های جاری در سراسر جهان که به مرگ میلیون ها تن می انجامد- برآورد می شود بین 12 تا 15 میلیون نفر ظرف 15 سال گذشته جان خود را از دست داده اند- برای سلطه بر قدرت های شرقی که روسیه و چین رهبری آنها را بر عهده دارند، کفایت نخواهد کرد.

آیا نخبگانی که در واشنگتن هدایت نخ ها را در دست دارند، خواهان یک جنگ اتمی هستند؟ چنین جنگی می تواند به هدف بیمارگونه آنها برای نابودی کامل جهانی که ما می شناسیم جامه عمل بپوشاند و احتمالا صدها میلیون تلفات به همراه بیاورد. فقط نگاهی به حلب بیندازید و این تصویر را در یک میلیون ضرب کنید. همچنین نگاهی به طرح سال 1974 کیسینجر برای نسل کشی از طریق کنترل مواد غذایی بیندازید.

آمریکا با تشدید جنگ سرد به مدت چهار دهه به شکلی روزافزون به نیروی نظامی متکی شده که هدف اصلی آن برخوردار شدن صنایع امنیتی از منافع اقتصادی است. تولید تسلیحات برای بهره کشی و نابود کردن سرزمین های خارجی که به بازسازی نیاز خواهند داشت، راهی ساده برای به دست آوردن منافع کلان محسوب می شو؛، تداوم یک اقتصاد متکی به خارج و یک جمعیت محلی همواره فقیرتر که با آشغال های وارداتی زنده هستند.

این اصل در مورد جمعیت اصلی آمریکا و اروپا نیز صادق است. غرب در نتیجه سکون مردم آن، در حال در غلتیدن به مغاکی ژرف است.

به این ترتیب نیاز به تسلیحات پیچیده تر و نابودی بیشتر به شکلی فزاینده افزایش می یابد، چرا که آز، طمع و قدرت حد و مرزی نمی شناسد. یک سناریوی جنگ جهانی سوم در حال تبدیل شدن به خطری قریب الوقوع است. آیا معماران نئوکان سیاست خارجی آمریکا امید دارند که با پناه بردن به پناهگاه های زیر زمینی لوکس خود از یک جهنم اتمی جان سالم به در ببرند؟

رسانه های خودفروش غربی که آمریکا را در حال جنگ در خاورمیانه و «جنگ های انسان دوستانه » در سایر نقاط جهان برای از میان برداشتن تروریسم و دیگر شقاوت هایی به تصویر می کشند که کیلاری (ترکیبی از واژه kill و hillary) نیز در آنها دست داشته، به تازگی از محور شرارت روسیه- ایران- سوریه با همکاری چین نام برده اند.

در این میان گزاره اصلی این است که آنها «آدم خوب ها» هستند و روس ها تحت اوامر پوتین، مداوما در اعمال بشردوستانه آمریکا مداخله می کنند. این درک بیمارگونه که رسانه های غربی تحت کنترل شش غول رسانه ای آنگلو- صهیونیستی مرتب به آن می پردازند و دم به دم آن را تکرار می کنند، رد گم کردنی اساسی و معتبر، به سادگی و قابل قبولی راه رفتن در یک پارک را به وجود خواهد آورد؛ راه رفتنی که در آن حدود یک میلیارد «غربی» در حال هورا کشیدن برای جنگ علیه شیطان شرقی هستند.

در حال حاضر ایالات متحده محرمانه در سطح 3 دفکان (شرایط آمادگی دفاعی) هشدار درباره یک حمله اتمی از سوی روسیه قرار دارد. جامعه آمریکا از این موضوع خبر ندارد؛ سطح 3 به این معناست که احتمال وقوع یک حمله وجود دارد، سطح 1 حکایت از حمله ای قریب الوقوع ظرف کمتر از یک ساعت دارد. این خود یک رد گم کردن است، برای ایجاد این باور که حمله اول حتما از سوی روسیه صورت می گیرد، در حالی که بازهای پنتاگون علنا لاف این را می زنند که گزینه حمله پیشگیرانه از روی میز برداشته نشده است. حتی برخی از ژنرال های عالیرتبه برای انجام آن فشار می آورند.

آماده سازی های هماهنگ شده عظیمی برای رد گم کردن در گوشه و کنار جهان در جریان است که اجازه حمله اول را از چندین جبهه علیه روسیه، سوریه و ایران و چین از سوی نیروهای مسلح آمریکا، ناتو و ارتش خود کشورهای اروپایی دنباله روی واشنگتن خواهد داد. اسرائیل نیز مترصد انجام یک حمله علیه ایران است.

سوریه: گفتگوهای صلح 20 کشور که در 15 اکتبر 2016 در لوزان سوئیس برگزار شد، بر آتش بس در حلب تمرکز داشت و همانطور که پیش بینی می شد، از رسیدن به یک نتیجه قابل قبول ناکام ماند. با این حال در یک اقدام انسان دوستانه واقعی، روسیه آتش بسی 8 ساعته را اعلام کرد که از روز 20 اکتبر آغاز می شد. مقامات این کشور گفتند: «ما این تصمیم را نه برای وقت تلف کردن، بلکه برای عملی کردن «توقف آتش انسان دوستانه» و عمدتا برای ایجاد معبری امن برای غیرنظامیان، تخلیه بیماران و مجروحان و ستیزه جویان اتخاذ کرده ایم.»

بنا به اعلام سرگئی رودسکوی افسر ارتش روسیه در یک کنفرانس خبری، این آتش بس از ساعت 8 تا 16 به وقت محلی در ناحیه حلب به اجرا درآمد. در این مدت نیروی هوایی روسیه و سربازان دولت سوریه حملات هوایی خود و آتش باران را با هر نوع تسلیحاتی متوقف کردند. آتش بسی که بعدا به 11 ساعت افزایش یافت و در «گفتگوهای صلح» در برلین در 19 اکتبر به میزبانی خانم مرکل، پوتین گفت که در صورت تعهد تمامی طرف ها به رعایت آن، ما آمادگی تمدید این آتش بس را به مدت 3 روز داریم.

اما چرا – با هدف به چالش کشیدن این آتش بس کوتاه- آمریکا و عوامل آمریکا یا جنگنده های ناتو همچنان به بمباران نیروهای زمینی سوریه در منطقه حلب از جمله بیمارستان ها و مردم غیرنظامی به منظور جرات بخشیدن به جبهه النصره و تروریست های دیگر برای ماندن در مسیر خود و کاشتن بذر فلاکت و کشتن غیرنظامیان ادامه دادند؟ روسیه به واشنگتن اطلاع داده بود که هر حمله ای به نیروهای اسد مشمول تلافی جویی خواهد شد. آیا این سناریو عمدتا اقدامی تحریک آمیز برای آغاز یک جنگ جهانی سوم نبود؟ به چالش کشیدن توافقات آتش بس و مقصر شمردن روسیه به دلیل حضور در این کشور، پیشینه ای نه چندان دور دارد؛ روز17 سپتامبر نیروی هوایی آمریکا «به اشتباه» به نیروهای زمینی اسد حمله کرد و 62 سرباز - و خدا می داند چه تعداد غیرنظامی دیگر را- به قتل رساند و همزمان همدستان آمریکا، روسیه را بابت آن سرزنش کردند.

دور از ذهن نیست که هواپیماهای جنگی آمریکا خود را به شکل هواپیماهای روسی رنگ آمیزی کنند و به نیروی هوایی خود در سوریه یا عراق حمله کنند تا با مقصر دانستن روسیه، جرقه حمله اول آمریکا را بزنند. با وجود مردم شستشوی مغزی شده غرب، این رد گم کردن را به سادگی می توان به عنوان یک عمل تهاجم آمیز روسیه به آنها قالب کرد و به این ترتیب جرقه لازم را برای دست زدن واشنگتن به«حمله اول» فراهم آورد.

انگلیس این متحد آمریکا اخیرا به خلبانان جت های جنگنده خود «اجازه» داده به هواپیماهای روسی در سوریه شلیک کنند. اگر آنها عملا به عنوان یک نیروی نیابتی از سوی آمریکا چنین کاری را انجام دهند چه؟ چنین اقدامی ممکن است تلافی جویی روسیه را علیه یک کشور عضو ناتو- که بر اساس قوانین ناتو حمله علیه کل کشورهای این اتحاد است- به دنبال داشته باشد. این کار می تواند به معنای یک جنگ تمام عیار باشد. در این صورت پایگاه های آمریکا و ناتو در اروپا از گزند دورنخواهند ماند. تاکنون 24 پایگاه در این قاره وجود دارد که از سال 1991 که غرب وعده داده بود ناتو گسترش نیابد، تعداد آنها افزایش یافته است. چنین اتفاقی اروپا را برای سومین بار ظرف 100 سال گذشته گرفتار یک سناریوی جنگی دیگر - این بار با یک امحای جمعی- خواهد کرد. چگونه ممکن است آمریکا این چیزها را نبیند و درک نکند؟

یمن: از مارس 2015 ائتلافی به رهبری عربستان سعودی که تا همین اواخر واشنگتن تسلیحات و حمایت های لجستیک و اطلاعاتی را برای آن فراهم می کرد، در حال بمباران شورشیان حوثی است. حوثی ها که برای آزادی از زیر سلطه غرب می جنگند، قصر ریاست جمهوری را در صنعا به تصرف درآوردند و عروسک دست نشانده آمریکا پرزیدنت هادی را مجبور به فرار به عربستان کردند. حوثی ها از حمایت اکثریت مردم یمن برخوردارند و دولت مشروع این کشور قلمداد می شوند. آنها همچنین حمایت های لجستیکی را از ایران دریافت می کنند. حوثی ها حدود یک چهارم از سرزمین اصلی یمن، اما بیشتر از سه چهارم جمعیت را در کنترل خود دارند. سعودی ها بزدلانه عمدتا مردم غیرنظامی، مراسم خانوادگی مثل عروسی و تشییع جنازه، تامین کنندگان خدمات بشردوستانه غذایی و دارویی و بیمارستان ها را هدف قرار داده اند و ده ها هزار تن را عمدتا زن و کودک به قتل رسانده اند. از دو هفته پیش نیروهای هوایی آمریکا و انگلیس در این جنگ شقاوت آمیز به سعودی ها ملحق شده اند.

در حالی که حوثی ها از پرزیدنت پوتین یاری خواسته اند، آمریکا از طریق سازمان ملل خواستار آتش بسی 72 ساعته شده که از نیمه شب 19 اکتبر به اجرا گذاشته شود. هدف رسمی از این پیشنهاد «کمک های انسان دوستانه» است، اما دلیل واقعی آنها فراهم آوردن فرصتی برای تجدید قوا و سازماندهی مجدد نیروهای ائتلاف مهاجمین است. قابل قبول نیست که این استاد آشوب و هرج و مرج اجازه از دست رفتن این کشور را بدهد؛ کشوری که در یک منطقه راهبردی بی نظیر واقع شده است که از طریق آن حدود 25 درصد هیدروکربن جهان صادر می شود. یک رد گم کردن جدی از سوی غرب برای ایجاد این توهم که روسیه در آن مداخله داشته، به سادگی می تواند موجب یک جنگ تمام عیار فعال شود.

اسرائیل که در حال برقرار کردن روابط دوستانه با سعودی هاست، از آل سعود خواسته است تا از دسترسی به حریم هوایی عربستان برخوردار شود که می تواند برای استفاده از یک حمله «پیشگیرانه» علیه ایران از آن استفاده کند.

اتهامات جاسوسی اینترنتی و جنگ سایبری علیه پرزیدنت پوتین- که بسیار مضحک است، اما با تبلیغات بی امان، این دروغ به خورد مردم آمریکا و بیشتر مردم اروپا داده خواهد شد. استدلال پشت این اتهامات این است که آقای پوتین می خواهد در انتخابات آمریکا به نفع دونالد ترامپ دستکاری کند و رایانه های مربوطه را برای برملا کردن رسوایی های فساد حزب دمکرات و افشای فساد و دروغ های خانم کلینتون هک کند. در حالی که روشن است که سیا قبلا جنگی سایبری را علیه پرزیدنت پوتین اعلام کرده است.

روسیه به طور بالقوه می تواند دست به اقدامات تلافی جویانه بزند و در سیستم کلیدی جنگ راهبردی آمریکا با فناوری حافظه فرکانس رادیویی دیجیتال خود اختلال ایجاد کند؛ سیستمی که در سال 2015 به طور موفقیت آمیز در سوریه در نزدیکی لاذقیه به کار گرفته شد و کلیه سیستم های ارتباطات رادار و ماهواره های آمریکا- ناتو را مختل کرد. آیا چنین تلافی جویی احتمالی در جنگ سایبری را می توان به اقدامی تهاجمی از روسیه ترجمه کرد و به این ترتیب جنگی تمام عیار با پیامدهای اتمی را توجیه کرد؟

در مورد چین نیز آیا اقدامات تحریک آمیز آمریکا بر سر جزایر اسپرتلی که تحت کنترل چین قرار دارند یا نقض حریم هوایی و زمینی چین همانطور که قبلا نیز رخ داده است، ممکن است جرقه درگیر شدن چین در یک تهاجم اتمی را بزند؟

نقاط داغ در سراسر جهان به دست آمریکا در هرج و مرج و آشوب فرو رفته اند. هر یک از این نقاط می تواند مسیر پرتاب بالقوه یک قارچ اتمی باشد. اگر این اتفاق پیش از انتخابات پیش روی آمریکا رخ دهد، اوباما می تواند برای یک دوره دیگر بر سر کار بماند. او به نسبت تمام اسلاف خود از کلیه تجربیات لازم برای ایجاد هرج و مرج و آشوب و تفرقه بینداز و حکومت کن برخوردار است. بعلاوه اینکه او خدمتکار گوش به فرمان کسانی است که سر نخ ها را در دست دارند و از چشمی که بر بالای هرم قرار دارند می نگرند، تصویری که به وضوح بر اسکناس دلار آمریکایی نقش بسته و نماد سلطه مطلق صهیونیسم-فراماسونری است. اما مهم این است که او نیز همچون هیلاری بیشتر محتمل است زمانی که اربابانش از او می خواهند، برای فشردن دکمه قرمز تعلل به خود راه ندهد.

نویسنده: پیتر کوئینگ[1]

ترجمه: محمود سبزواری

منبع: http://www.globalresearch.ca/is-washington-false-flagging-the-new-russia-iran-syria-china-axis-of-evil-into-nuclear-war/5552071

[1] . Peter Koenigاقتصاددان و تحلیلگر مسائل ژئوپلتیک و از کارکنان پیشین بانک جهانی که در مناطق مختلف جهان در حوزه های محیط زیست و منابع آب کار کرده است.


خبر تصادفی:
تولیدات داخلی در ایران روز به روز بیشتر شده و کیفیت آن نیز افزایش می یابد.توجه به این مورد کاملا ضروری است باید در ایران فرهنگ سازی شود تا مردم رو به خرید اجناس تولید داخل بیاورند تا چرخه اقتصادی تولیدات داخلی کشور پا به روند پیشرفت بگذارد.امروزه شاهد آن هستیم که بیش از گذشته به تولیدات داخلی توجه میشود و همایت های مناسبی از جانب دولت برای این محصولات و ادامه روند کاری آن ها میشود.خوشبختانه استقبال مردم از این تولیدات داخلی بسیار خوب بوده است و رفته رفته باید این روند خوب را نیز بهبود بخشید

بازدید :163
پنجشنبه 13 آبان 1395زمان :4:19
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

شرح خبر:

خبرگزاری فارس: وحید جلیلی مدیر دفتر مطالعات جبهه فرهنگی انقلاب اسلامی طی دو سخنرانی در دانشگاه فردوسی مشهد و دانشگاه صنعتی شریف، تبارشناسی مخالفان "مرگ بر آمریکا "در ایران را مورد بررسی قرار داده است. آنچه در پی می آید، ویراسته و تجمیع شده این دو گفتار است.



بسم الله الرحمن الرحیم

این روزها دوباره در بعضی فضاهای دانشگاهی و رسانه ای و سیاسی کشور جریان مقابله با "مرگ بر آمریکا" فعال شده است.

اولین شرط برای مواجهه با این جریان شناخت سابقه آن است. این جریان بیش از شصت سال در این کشور سابقه دارد و از ابزارهای متنوعی چون سرکوب و کشتار، تهدید ، تبعید ،تحریم ، تحریف، تحقیر ، ترور و ... بهره برده است و تا همین امروز هم هیچ کدام از این ابزارها را کنار نگذاشته است. شاید در برخی مقاطع هم موفقیت هایی داشته است .

اولین باری که جریان مقابله با مرگ بر آمریکا خود را به رخ کشید 16 آذر 1332بود.

*****

"خیلی خوشوقتم که می‌بینم ملت ایران مصمم به حفظ استقلال سیاسی و تمامیت ارضی کشور خود است و همچنین با عزم راسخ برای پیشرفتهای اقتصادی و اجتماعی در محیط نظم و قانون گوشزد می‌نماید اگر ملت ایران موفق شود استقلال و تمامیت کشور خود را حفظ نماید و اگر به پیشرفتهای سیاسی و اقتصادی و اجتماعی خود همچنان ادامه دهد و اگر زندگی معنوی و فرهنگی را طبق سنت باستانی خود بسط و توسعه دهد آن وقت می‌توان گفت که کمک برجسته‌ای به صلح و استقرار نظم دنیا خواهد کرد. وظیفه تربیت جوانان و آماده ساختن آنها به ایفای نقش برجسته خود در دنیا بر عهده این دانشگاه بزرگ است و سایر مدارس این کشور. اطمینان دارم که اگر موفقیت اعضای این دانشگاه و سایر اساتید این کشور را آرزو کنم عین آرزوی ملت آمریکا را در اینجا منعکس کرده‌ام."

این بخشی از خطابه آقای ریچارد نیکسون در دانشگاه تهران است. معاون وقت رئیس جمهور آمریکا که در آذرماه 1332 در دانشگاه تهران حضور یافت و مورد استقبال اساتید و رئیس دانشگاه قرار گرفت و به ایشان دکترای افتخاری حقوق اهداء شد. و این هم بخشی از خوشامد آقای دکتر سیاسی رئیس وقت دانشگاه تهران خطاب به ‌‌آقای ریچارد نیکسون:

"خانمها آقایان در میان ایالات متحده آمریکا ایالتی است که از حیث اعتدال آب و هوا و زیبائی طبیعت و وفور در میان سایر ایالات آن کشور اعتبار مخصوص دارد. این ایالت در مغرب آمریکا در کنار اقیانوس آرام قرار گرفته و نامش کالیفرنیا است. هشت سال پیش در 1945 هنگامی که من به عنوان نماینده ایران در کنفرانس ملل متحد که در سانفرانسیسکو تشکیل یافت وارد این ایالت شدم از هوای لطیف و مناظر سرسبز و خرم و ریاحین آ‌ن سرزمین به وجد ‌آمده سرمست گردیدم. در یکی از شهرهای این ایالت پر برکت است که مهمان ارجمند و عزیز ما آقای ریچارد نیکسون در حدود چهل سال پیش پا به عرصه وجود گذاشته‌اند."

این عکس آن دیدار است که آقای نیکسون را در کنار اساتید دانشگاه تهران نشان میدهد. شخصی که شانه به شانه ایشان ایستاده شخص بسیار مشهوری در تاریخ معاصر ایران است از مشروطه تا دوره پهلوی یعنی آقای سیدحسن تقی‌زاده پدر روشنفکری ایرانی.

****

چند ماه بعد از 28 مرداد است. کدخدا می‌خواهد ببیند ماموریت سرسپردگانش در ایران آیا درست انجام شده یا نه ؟ قرار است نیکسون به ایران بیاید.دانشجوها به تب و تاب می‌افتند. فضا متشنج میشود چند روز در دانشگاه تهران تظاهرات صورت می‌شود و برای اولین بار فریاد مرگ بر آمریکا در ایران طنین می اندازد. جریان مقابله با "مرگ بر آمریکا" از همان روز با سرکوب دانشجویان در دانشگاه تهران شروع میشود . سه نفر به شهادت میرسند شهید بزرگ‌نیا، شهید قندچی، شهید شریعت رضوی و دهها نفر از جمله دکتر مصطفی چمران که آن زمان دانشجوی دانشکده فنی بوده زخمی می شوند. سه روز بعد از سرکوب دانشجویان ،آقای نیکسون وارد ایران میشود و می رود در همان دانشگاه دقیقا در همان نقطه‌ای که این دانشجوها کشته شده‌اند توسط پدر روشنفکری ایرانی و اساتید معظم دانشگاه تهران به ایشان دکترای افتخاری حقوق اهدا میشود.

وقت ضیق است وگرنه میشد مفصلا خطابه‌های حضرات را در استقبال از آقای نیکسون خواند. بگذارید فقط چند جمله از آقای تقی‌زاده را هم بخوانم. تقی‌زاده همان شخصی است که همه آن جمله مشهورش را که" باید از فرق سر تا ناخن پا غربی بشویم." شنیده اید.

ایشان در مجلس سنا از آقای نیکسون این گونه استقبال می کند:

"ضمنا این را هم میخواهم بگویم چون مجلس سنای ما به نسبه یک بنای جدیدی است ما هنوز عمارت مخصوص خودمان را نداریم و موقتا در این بنای کوچک به سر می‌بریم و ناچار شما را در اینجا پذیرایی می‌کنیم ولی میل دارم به یک بیت شعر از مشهورترین شاعران ایرانی متوسل شوم.

گر خانه محقر است و تاریک،

بر دیده روشنت نشانم!"

بعد از این ورود فاتحانه نیکسون به ایران و سرکوب قدرتمندانه نهضت دانشجوییِ مرگ بر آمریکا ؛ این گمان ایجاد شد که مرگ بر آمریکا دیگر از این کشور رخت بر بست و با این زهر چشمی که گرفتیم دیگر اتفاقی نخواهد افتاد.

*****

دیکتاتوری تحکیم شد تا حدود ده سال بعد خبری نبود و اینطور گمان می‌رفت که مرگ بر آمریکا کلا حذف شده اما در سال 42 اتفاقات دیگری رقم خورد. این بار از حوزه، فریاد اعتراض بلند شد .ده سال پیش در 1332 دانشجوها شروع کردند و این بار از حوزه علمیه به رهبری حضرت امام فریاد مرگ بر آمریکا آغاز شد.

دوباره سرکوب بزرگتری اتفاق افتاد چند هزار نفر به خاک و خون کشیده شدند .چه در تهران چه در قم چه در بعضی نقاط دیگر کشور از جمله ورامین و پیشوا که اوصافش را کمابیش شنیده‌اید.

امام دستگیر شد و در قزل قلعه در زندان انفرادی محبوس شد. جالب است که بعد مدتی به ایشان اجازه میدهند که اگر خواست کتاب داشته باشد. ایشان دو تا کتاب را می‌گویند که برای من بیاورید در آن سلول. یک کتاب، کتاب مستدرک الوسایل است یک کتاب حدیثی است و دیگری کتاب تاریخ مشروطه است. امام در زندان شروع می کند دو مرتبه تاریخ مشروطه را مرور کردن. این را از این جهت میخواهم عرض کنم که بدانید امام یکی از دقیق‌ترین و مسلط‌ترین و مُشرِف‌ترین آدمها به تاریخ معاصر ایران است. بعضی از صحنه‌ها را که خود او در صحنه حضور دا شته ؛ امام خاطراتش را از مدرس بعضی وقتها تلویزیون پخش میکند شاید دیده باشید که میگوید که من خودم از قم بلند می‌شدم می‌رفتم تهران برای اینکه فقط مدرس را توی جلسات مجلس آن روز ببینم. امام خیلی شخصیت عظیمی داشت ولی اسم مدرس را که می‌آورد چشمهایش برق می‌زد. می‌گفت شما ندیدید! مدرس وقتی که وارد مجلس میشد چطوری فضا عوض میشد و .... جدا از این حضور مستقیمی که امام در بسیاری از صحنه‌ها داشت،در تاریخ مطالعه کرده‌ که در بخش بعدی صحبتم اشاره خواهم کرد امام چه توشه‌ای از این تاریخ‌دانی خودش و تاریخ شناسی خودش برگرفت برای رهبری انقلاب.

بعد از مدتی که حضرت امام در زندان بود آزاد شد ولی آزادی ایشان خیلی به طول نینجامید .در مهرماه 1343 لایحه کاپیتولاسیون در مجلس آن روز تصویب شد به این معنا که اتباع آمریکایی که روز به روز هم داشت تعدادشان در ایران افزوده میشد بر اساس قانون آمریکا در این کشور زندگی خواهند کرد نه براساس قانون ایران. کأنه اینجا قطعه‌ای از خاک آمریکا است و اگر جنایتی مرتکب بشوند اگر جرمی مرتکب بشوند کسی حق ندارد طبق قوانین ایران و از مقامات ایرانی با آنها برخورد کند. اگر لازم به برخورد باشد باید برگردند کشورشان طبق قوانین آمریکا به جرایمشان رسیدگی بشود. *

و بعد رهبر بزرگ دینی آن دوره وقتی که مقابل این سخنرانی کرد شب ماشین رفت در خانه‌اش گفتند اینجا کسی حق ندارد به آمریکا توهین بکند کسی حق ندارد به آمریکا اعتراض بکند سوار ماشین کردند بردند سوار هواپیمایش کردند از کشور اخراجش کردند. چه فکر کردی؟ اینجا تیول آمریکا است. امام به خاطر مرگ بر شاه تبعید نشد به خاطر مرگ بر آمریکا تبعید شد. بعضی‌ها می‌بینم این روزها توی دانشگاه‌ها راه افتاده‌اند که اصلا انقلاب اسلامی ربطی به استکبارستیزی و آمریکا ستیزی نداشته! چقدر وقیحانه صریح‌ترین و بدیهی‌ترین واقعیات انقلاب را دارند انکار می‌کنند. اصلا تبعید رهبر این نهضت به چه خاطر بود؟ این جمله امام که "تمام گرفتاری‌های ما از آمریکا است" مال سال 68 نیست مال سال 58 هم نیست مال سال 43 است. در همان سخنرانی مشهوری که ایشان در سیزده آبان 43 ایراد کردند. خب پس در حالی که آمریکا و آمریکاپرست‌ها، غربی‌ها و غربزده‌ها فکر میکردند که توانسته‌اند با آن سرکوب خشن شانزده آذر 32 شعار مرگ بر آمریکا را حذف کنند، این بار در 15 خرداد 42 و در سیزده آبان 43 دیدند که نه! نتوانستند مرگ بر آمریکا را از این ملت بگیرند. امام را تبعید کردند گفتند خیلی خب تمام شد .یک نفر دیگر مانده بود، دانشجوها را که سرکوب کردیم در حوزه هم که یک نفر بود که انداختیمش بیرون . برویم با ارباب دل بدهیم و قلوه بگیریم و مملکت را مطابق میل ایشان اداره بکنیم.

تا رسید به 1357.

البته در این دوره پانزده ساله از 42 تا 57 تلاشهای زیادی شد . امام در تبعید و شاگردانش در داخل ایران تلاش میکردند که ادبیات مبارزه را شکل بدهند و مفاهیم لازم برای قیام را و برای درانداختن طرح نو و حذف رژیم سلطنتی ایجاد کنند. بسیاری چهره‌ها در این ده پانزده سال شکنجه شدند تبعید شدند به زندان افتادند ولی در نهایت در 57 این زحمات جواب داد.

یک جمله بخوانم از مرحوم دکتر شریعتی یکی از کسانی که در مقطعی از این 15 سال نقش مهمی داشت در روشن نگه داشتن شعله تفکر انقلابی و دینی:

"امریکا امریکا!این بلاهت عظیم و توحّش متمدن و بدویّت مدرن و خشونت با اتیکت و غارت قانونمند و خوشبختی زشت و آزادی لش و دموکراسی احمق و ایندیویدوالیسم قالب ریزی شده و استانداردیزه و بالاخره: همان جاهلیت عرب! با شریف های قرشی! و سیاه های حبشی! و "کعبه مقدسی" که اینک "مجسمه آزادی" نام دارد و بازار عکّاظی که "وال استریت" و "بنی امیّه" و "بنی عبد مناف" و "بنی هاشم"؛ که خانواده "فورد" و خانواده "راکفلر" و "کندی" و همان "خاطره موهوم" و "فخر مجهول" به ابراهیم و اسماعیل که اینجا: "جرج واشنگتن" و "ابراهیم لینکلن" و در اینجا و آنجا و هرجا: طوایف یهود "بنی قریظه" و "بنی نظیر" و "بنی قینقاع" که "پول" و جواهر و بازار و می فروشی ها را تیول خود دارند، منتها در ابعاد میلیونها برابر آگراندیسمان شده و هر شتر جمّازه دو کوهانه، یک جمبوجت ب52 هشت موتوره بمب افکن گشته! و "دارالّندوه شیوخ"، "سازمان سیا" شده و هر "ابو لهب" ی، یک "دالس" و "کسینجر" و هر "حمّالة الحطب" و "هند جگر خواره" ای، یک پتیاره دیوی چون خانوم "روزولت" و هر "وحشی" حمزه کُشی، یک "چومبه" یا "ژنرال لونول" و "وان تیو"!

اینها جملات مرحوم دکتر شریعتی است .

در همان شرایطی که اینها فکر می‌کردند مرگ بر امریکا را با سرکوب 16 آذر و 15 خرداد و 13 آبان از این ملت گرفته اند کسانی بودند مجاهدانی بودند متفکرانی بودند که نگذاشتند این رویای خام آنها تحقق پیدا کند.

و انقلاب شد. انقلابی که اولین شعارش، اولین واژه‌ای که از دهان مردم بیرون می‌آمد برای تبیین آ‌رمانهای انقلاب، ‌استقلال بود. "استقلال، آزادی، جمهوری اسلامی".

باز یک عده میگویند که انقلاب اصلا به دنیا به غرب به آمریکا کاری نداشت!

استقلال از کی منظور بود پس؟ استقلال از افغانستان میخواستند ملت ایران؟ استقلال از چی میخواستند؟ استقلال آزادی جمهوری اسلامی!

یک نکته مهم در بحث استقلال این است که در انقلاب ایران استقلال صرفا به معنای استقلال سیاسی نبود بلکه دقیقا به معنای استقلال تئوریک و استقلال فکری هم بود. ما که گواتمالا و بورکینافاسو و کامبوج نبودیم که بخواهیم برای استقلال‌خواهی‌مان محتاج نظریه‌پردازان کمونیست و مارکسیست باشیم. چون بسیاری از انقلاب‌های جهان در برابر آمریکا به اردوگاه شرق پناه برده بودند و از ادبیات مارکسیستی استفاده میکردند. شاهکار بزرگ امام این بود که استقلال را ابتدا در حوزه فکر معنا کرد. ادبیاتی که امام آورد دیگر ادبیات متعارف رژیم های انقلابیِ کمونیستی نبود. ادبیات امام امپریالیزم و نمیدانم پرولتر و اینها نبود. ادبیات امام استکبار بود ،طاغوت بود ، مستضعفین بود و آن کلیدواژه شاهکار امام: "شیطان بزرگ".

بعضی‌ها فکر میکنند که تسخیرلانه جاسوسی درافتادن انقلاب اسلامی است با آمریکا.

ولی اگر درست دقت کنیم اگر دقیق بنگریم تسخیر لانه جاسوسی حتی بیش از آنکه به آمریکا ضربه زد یا لااقل در همان تراز ضربه به شوروی و و تفکر مارکسیستی و کمونیستی بود. چرا؟

چون سالها کمونیسم و مارکسیسم در جهان تبلیغ کرده بود و این را جا انداخته بود که دین افیون توده‌هاست. هیچ مبنای مبارزه‌ای نمی‌تواند بر دین مستقر شود باید از دین فاصله گرفت تا بشود مبارزه کرد وگرنه دین دعوت می‌کند به سازش. دین ظلمها را به آسمان نسبت میدهد میگوید خدا اراده کرده است که شماها شهروندان درجه دو باشید شماها برده و بنده اربابها و کدخداها باشید. مارکسیست ها می گفتند مبنای روحانی ها توجیه ظلم کدخداها و توصیه به پذیرش حاکمیت آنها و زندگی زیر سایه آنهاست. می گویند خدا اینگونه خواسته است و تقدیر خویش را بپذیرید. این را جا انداخته بودند مارکسیستها و کمونیستها و بسیاری از مبارزان و آزادیخواهان و ظلم ستیزان جهان را به اشتباه افکنده بودند. اتفاقی که در 13 آبان 58 افتاد ضربه‌ای بود همزمان به آمریکا و شوروی . به کاپیتالیزم و کمونیزم. کسانی از این دیوار بالا رفتند که نه تنها دین را افیون توده‌ها نمی‌دانستند بلکه متدین‌ترین و آسمانی ترین آدمهای روزگار بودند.

شهید محمد ورامینی‌، شهید وزوایی، شهید مهدی رجب‌بیگی و بسیاری از کسانی که نقش کلیدی داشتند در آن روز ؛ بعدها در صحنه‌های مختلف انقلاب اسلامی چه در دفاع مقدس چه توسط منافقین به شهادت رسیدند. نماز شب خوان‌ها دژ آمریکا را تسخیر کردند. دعای کمیل‌خوان‌ها آبروی "امپریالیزم" آمریکا را بردند و این بزرگترین خطر برای کمونیستها هم بود. تسخیر لانه جاسوسی آغاز فروپاشی امپراطوری شوروی بود که در کمتر از ده دوازده سال این اتفاق افتاد. مبداء الهام تازه‌ای برای مبارزان جهان برای متفکران جهان پیش آمده بود. شما بخوانید گزارش آقای میشل فوکو و تاملات آقای میشل فوکو را که بزرگترین متفکر پست مدرن غرب است و نقطه شروع پست مدرنیزم در غرب است. مبهوت مانده بود ‌آدم بسیار پیچیده و عمیقی مثل فوکو وقتی که آمد در خیابانهای تهران چند هفته‌ای در ایام سال 1357 مبهوت شده بود که امام چه کرده است .حس می‌کرد که دوران تازه‌ای در پیش است . واین فرق میکند با انقلاب‌های کمونیستی و شورش‌های کور .

امروز البته بعضی عَلَم برداشته‌اند در مجلات مختلف تریبون‌های گوناگون که آقا اصلا ما ادبیات ضد آمریکائی نداشتیم این را چپ‌ها انداختند تو دهان انقلاب ! امام که ضد آمریکائی نبود که، این را چپها گذاشتند تو دهان امام! وقاحت و رکاکت دیگر تا چه حد. چند سال پیش مقاله‌ای یکی از حضرات روشنفکران نوشته بود من مفصلا بهش جواب دادم تحت عنوان "لیبرالیسم علّیه امپریالیسم"، تمام تلاش خودش را به کار گرفته بود که بگوید حرکت ضدامریکائی ملت ایران در انقلاب اسلامی یک تب عارضی بود!! اصالتی نداشت نسبتی با اصل انقلاب نداشت نسبتی با ماهیت انقلاب اسلامی نداشت. اینها همه‌اش حرفهای دکتر پیمان بوده و نمیدانم جاما بوده و یکسری آدمهای مارکسیست و مارکسیست‌های مذهبی یا غیره ... .

خدا لعنت کند کسانی را که دارند حقایق به این روشنی را انکار می‌کنند . اگر کسی یک مرور مختصری بکند بر ادبیات شهدای ما در وصیت‌نامه‌هایشان. ده‌ها هزار نفر از بهترین جوانان این ملت جان خودشان را پای این عَلَم پای این منظومه فکری فدا کردند . در وصیتنامه‌هایشان ببینیم صد سال که نگذشته !هزار سال که نگذشته ! هنوز که هنوز است پدر مادرهای اینها در بین ما هستند. فرزندان اینها در بین ما هستند .وصیتنامه‌های اینها را بخوانیم .نگاه آنها چه بود؟ آیا آنها ادبیات مارکسیستی داشتند در مبارزه با آمریکا؟! بیان کنم چند جمله از شهدا را.

"ای منافقین بیشرم که بیشتر از همه جنایتکاران به این انقلاب اسلامی ضربه زدید و خود هیچ نتیجه‌ای نگرفتید و نمی‌دانید چه کسی رهبری شما را دارد و چه هدفی دارید هر کسی رسیده دستوری داده و شما اجرا کردید و جنایتی که از هیچ خائنی سر نزده و در تاریخ شما انجام داده‌اید فقط بخاطر این که نوکری خود را به اربابتان آمریکا و شوروی تمام کنید." (شهید رضا احمدی).

"آمریکای خائن با کمک منافقین دارند شاخ و برگ این نهال انقلاب را می‌ریزند ما باید نگذاریم که ابرقدرتها و واسطه‌های داخلی آنها به این انقلاب ضرر و زیان برسانند." (شهید محمود دایه‌علی).

" ای آمریکای خونخوار که خون هم محرومان در سراسر گیتی به دست تو و یا جیره‌خوارانت می‌ریزد به یاری حق و همت امت اسلامی دیگر عمرت به پایان رسیده است و تو را در جهان که رسوائی رسواتر خواهیم کرد." شهید ناصر جام شهریاری. “از شما ملت مجاهد و قهرمان همیشه در صحنه میخواهم که در مقابل توطئه‌گران و منافقان و آمریکا همچون کوه و سدی استوار بایستید و با آنها مقابله کنید" (شهید مهدی اردبیلی).

و ده ها نمونه مشابهی که هست.

پس اتفاقی که در انقلاب اسلامی افتاد این بود که مبارزه جهانی با آمریکا وارد فاز جدیدی شد؛ با یک ادبیات آسمانی و ملکوتی جهت داده شد و سیزده آبان 58 خیلی اتفاق تلخ و سختی برای آمریکائی‌ها بود.

خاطرات ژنرال هایزر را خواهش میکنم دوستان یک بار مرور کنند . یا ژنرال گاست را. انسان مو بر تنش راست میشود که اینها چه میکردند در این کشور. هایزر می گوید ارتشبد رژیم شاه را صدا کردم گفتم لوله اسلحه‌ها را پایین بیاورید ! بکُشید مردم را. رفت به دستور من جامه عامل پوشاند دو روز بعد آمد گفت که ژنرال هایزر دستوری را که دادید اجرا کردیم ولی خب نتیجه نداد مردم بیشتر برانگیخته شدند ! آمریکائی‌ها در این کشور اینجوری زندگی میکردند. اینجوری اُرد میدادند به ارتشبد شما دستور میدادند ملتت را بکش و او مثل یک سرباز صفر اطاعت میکرد و می‌آمد گزارش می‌داد. بلی خیلی سخت است برای آنها که در سیزده آبان 58 دانشجوها از دیوار لانه جاسوسی بروند بالا. آنها انتظار داشتند که امام هم مثل دیگران خامی کند.

همان جوری که مشروطه را یک عده با خوش خیالی‌های خودشان با خام‌دستی‌های خودشان تقدیم انگلیس کردند همانجوری که نهضت ملی نفت را با آن همه فداکاری با آن همه پیشرفتهای بزرگ یک عده با ناپختگی‌ها و خوش‌بینی‌ها و خوش خیالی‌های خودشان تقدیم آمریکا کردند؛ آنها انتظار داشتند امام هم انقلاب اسلامی را دو دستی تقدیم آنها کند. آنها انتظار داشتند که هر غلطی میخواهند در لانه جاسوسی بکنند که فقط صد جلد اسناد جاسوسی اینها،‌آنهایی که بر جای مانده منتشر شده؛ تازه اصلی‌ترهایشان پودر شد و سوزانده شد و به دست ما نرسید. اینها اعتراضشان این است چرا اجازه ندادید یک مقدار دیگر فرصت می‌دادید ما شما را سرکوب می‌کردیم!

امروز خیلی ما به نسبت پنج سال پیش ده سال پیش بهتر میتوانیم ماجرای سیزده آبان را و منطقش را و بر حق بودنش را درک کنیم. اگر کسی می‌خواهد سیزده آبان را بفهمد و ارزش و جایگاهش را درک کند نگاهی به ماجرای بیداری اسلامی و بهار عربی بیاندازد.

شما ببینید در همین سالهای اخیر در یک کشوری مثل مصر چه فرصت عظیمی پیش آمد. یک ملتی انقلاب کردند عظمت امام را و شاهکار امام را در مقایسه آن با حرکتی مثل اخوان المسلمین بفهمید. اخوان المسلمین یک حرکت ریشه‌دار سیاسی هفتاد هشتاد ساله در منطقه است. ملت مصر فداکاری کردند صدها نفر شهید دادند کشور را از چنگ مبارک درآ‌وردند. رهبران آنها چه کردند؟ اولین کاری که کردند به آمریکائی‌ها لبخند زدند. حتی حاضر نشدند سفارت اسرائیل را ببندند. آنهایی که میگویند چرا با آمریکا درگیر شدیم بیایند امروز جواب بدهند .

آمریکا اخوان المسلمین مصر را تحمل نکرد با اینکه دست دوستی به سمت آنها دراز کرد. همین آقای مُرسی یادتان هست آمد ایران با چه لحن زشتی با چه لحن بچگانه‌ای حرف زد حتی حاضر نشد به ملاقات رهبری برود. هی سیگنال فرستاد به آمریکائی‌ها که آقا ما با شما هستیم ما با شما هستیم با آمریکائی‌ها در قضیه سوریه کاملا همکاری کرد. ‌گفت من سفارت اسرائیل را در قاهره نگه میدارم ولی سفارت سوریه را در قاهره می‌بندم....

گفتند نه ما یک نوکر بهتر از تو داریم ! در عرض یک سال و نیم دو سال انقلاب مصر به باد رفت . دو مرتبه شرایط برگشت یک جریان ارتجاعی شروع شد. امام چه کار کرد؟ امام از روز اول مبارزه فهمیده بود که اگر ما میخواهیم در داخل اصلاحی انجام بدهیم اگر در داخل میخواهیم کشور را درست اداره کنیم لازمه‌اش این است که پرچم استقلال را بلند نگه داریم لازمه‌اش این است که در فضای جهانی با مستکبرین درگیر بشویم مگر این ملت کم هزینه داده بود در مشروطه ؟انسان گریه‌اش میگیرد وقتی میخواند تاریخ مشروطه را که چقدر این ملت فداکاری کرد. یک دوره چند ده سال قبل از آن امیرکبیر در این کشور ظهور کرد چطوری سرش را زیر آب کردند. ده ها سال بعد رسید به ماجرای مشروطه. کم مگر فداکاری شد در مشروطه. مشروطه‌ای که برای شعار آزادی و عدالت شکل گرفته بود در عرض کمتر از پانزده سال رسید به سردار سپه، رسید به رضاخان دیکتاتور، به رضاخان وحشی که بخوانید تاریخ رضاخان را !

این روزها ببینید چه اراجیفی راجع به این مردک دارد ترویج میشود. آن شهید مدرسی که خاطره‌اش را از حضرت امام عرض کردم ملک الشعرای بهار راجع به مدرس میگوید بعد ازحمله مغول تا امروز شخصیتی به عظمت مدرس در ایران ظهور نکرده است ! یعنی در طی صدها سال یک نفر مثل مدرس ظهور میکند. خوشبختانه دست‌نوشته‌های شهید مدرس در خواف در زمان تبعید اخیرا پیدا شد و منتشر شد.رئیس شهربانی مشهد میرود خواف میگوید مدرس کجا است میگویند قربان طبق دستور در آن سلول زندانی است میرود آنجا میگوید نه شما خلا ف دستور عمل کردید میگویند چرا ؟میگوید سلولش نور دارد پرده‌ها را بکشید! رضاخان وحشی با شخصیت عظیمی مثل مدرس آنجوری رفتار کرد. توی خاطراتش هست میگوید یک سال به من اجازه ندادند موهایم را کوتاه کنم شوخی میکند میگوید که مثل جدم رسول الله شدم موهایم تا سر شانه‌هایم رسیده. مشروطه را رساندند به یک دیکتاتوری مثل رضاخان، مشروطه‌ای که شعارش آزادی‌خواهی و عدالت‌خواهی بود.

در نهضت ملی نفت در همین مشهد بخوانید خاطرات و عکسهایش را ببینید در همین میدان شهدای امروز ما چطوری ده‌ها هزار نفر از مردم با چه شور و شوق و اشتیاقی آمدند صنعت خودشان را ملی کردند نفت را از چنگ انگلیسی‌ها درآ‌وردند هنوز هستند پیرمردهایی که خاطره دارند از آن دوران در عرض کمتر از دو سال تبدیل میشود باز به دیکتاتوری پهلوی با کودتای امریکایی‌ها و انگلیسی‌ها. اینها انتظار داشتند انقلاب اسلامی به همان سرنوشت دچار بشود.

اینها فکر میکردند امام هم یکی است مثل بقیه، یا با دنیاخواهی یا با خوش‌خیالی و ناپختگی می‌آید و همه چیز را تحویل آنها میدهد.

سیزده آبان 58 نشان داد که باز هم نمیشود مرگ بر آمریکا را از این کشور گرفت. و همه تهدید ها و توطئه های 1332تا 58 در مقابله با "مرگ بر آمریکا" ناکام مانده است.

سالها گذشت . جنگی بر ما تحمیل شد .هشت سال جنگ .در روزهای آخر جنگ باز آمریکا خودش به صحنه آمد. آواکس دادن، سوپراتاندارد دادن، اگزوسه دادن، میراژ دادن بمب شیمیایی دادن کفایت نکرد شهر مسکونی را شهری که مردم در آن زندگی میکردند بمباران شیمیائی کردند. هم حلبچه را در آن طرف هم سردشت را در این طرف. اینها مال هزار سال پیش نیست اینها مال دویست سال پیش نیست چه خبر است در دانشگاه ما امروز که آمریکا را به قول آقا یک عده دارند بزک میکنند؟ این هیولا را. شهر مسکونی ما را آمدند بمباران شیمیائی کردند. همین طرفداران حقوق بشر همین فرانسه که امروز صدای حقوق بشر از همه جای پاریس بلند است رئیس جمهور ما را کشتند نخست‌وزیر ما را کشتند ده‌ها نماینده پارلمان ما را کشتند. هفده هزار نفر از مردم این کشور را یک به یک ترور کردند و رفتند به فرانسه پناهنده شدند و امروز در بروکسل پاریس واشنگتن توی پارلمانهای غربی دارند دم از حقوق بشر می‌زنند همین‌ها همین خانم مریم رجوی و بعد یک عده توی دانشگاه‌های ما علم برمیدارند که آمریکا طرفدار دموکراسی است ! طرفدار حقوق بشر است ! با او میشود تعامل کرد او با منافع ملی ما مشکلی ندارد او به ما حرمت میگذارد او برای ما کرامت قائل است! آنهایی که امروز دارند از این حرفها میزنند نه به دینشان که به عقلشان باید شک کرد. در آخر جنگ وارد شد هواپیمای مسافربری ما را زد .

دیدم یکسری از روشنفکران داخلی خودمان شروع کردند عَلَم برداشته‌اند که نخیر اشتباه کرده بودند اصلا تعمدی در کار نبوده! آن فرمانده ناو وینسنز اشتباه کرده یک اشتباه محاسباتی بود غلط تشخیص داده بود زد هواپیما را منفجر کرد دویست سیصد تا زن و بچه را کشت.

خطا کرده بود؟!! کسی که خطای به این بزرگی میکند بهش مدال میدهند؟! کمتر از دو سال بعد از آن واقعه رئیس جمهور آمریکا آقای ویل راجرز را آورد و بهش مدال چسباند و تصریح کرد بخاطر شجاعت تو در عملیاتهای خلیج فارس! هموطنان ما را با این فجاعت میکشند و مدال به سینه می‌چسبانند ! و بعد میگویید چرا مرگ بر آمریکا؟

تو باید دلیل بیاوری یا ما؟ مرگ بر آمریکا یعنی درود بر استقلال، درود بر آزادی، درود بر عزت، درود بر کرامت، به آنهایی که شعارشان مرگ بر استقلال است آنهایی که شعارشان مرگ بر کرامت است مرگ بر عزت است آنهایی که شعارشان زندگی ذلیلانه است دنبال حذف مرگ بر آمریکا هستند.

رویشان نمیشود وگرنه تصریح خواهند کرد که آقا ما اگر با مرگ بر آمریکا مخالفیم به این دلیل است که با استقلال مخالفیم.

باز هم آمریکا فکر کرد که با این چنگ و دندانی که نشان داده و این جنایتی که مرتکب شده ملت ایران را خفه کرده سرکوب کرده قطعنامه 598 پذیرفته شده و بدنبالش جریاناتی در داخل کشور شروع شد . نفوذهای فکری نفوذهای فرهنگی سیاسی باز این خیال خام در ذهنشان تقویت شد که ایران دارد برمیگردد به دامن خودمان. تکنوکرات ها یا به قول مرحوم جلال آل احمد تخصص‌بازان قدرت گرفتند. اینجوری عنوان شد که نه ایران دیگر دست برخواهد داشت از آرمانهای خودش انقلاب خودش استقلال خودش تلاش خواهد کرد که در نظام جهانی مضمحل بشود هضم بشود باز یک گروه دیگری از دانشجوها علم مرگ بر آمریکا را بلند کردند از قندچی و بزرگ‌نیا و شریعت‌رضوی در سال 1332 تا رجب‌بیگی‌ها و قیصر امین‌پورها در 13 آبان 58 این علم نیافتاد و به شهریاری ها و احمدی روشن ها رسید.

بخوانم این شعر قیصر را یکی از تسخیرکنندگان لانه جاسوسی قیصر امین‌پور است که در خاطراتش هست بالای دیوار لانه جاسوسی می‌آمد و برای مردم شعر می‌خواند:

اینجا هرچند خانه و وطن ماست

اما بدان که قصد اقامت نکرده‌ایم

باید نماز قصر بخوانیم

زیرا مسافریم

اینجا باید به خون خویش وضو کرد

یا با خاک خون‌گرفته تیمم کرد

برخیز تا نماز بخوانیم

جای نماز عشق همین جا است.

وقت نماز مرگ بر آمریکا است

پاداش این نماز کم از آن نیست.

این شعر قیصر امین‌پور است.

این بار شهریاری‌ها و رضائی‌نژادها و روشن‌ها‌ علم را بدست گرفتند ولی این بار دیگر خیلی فرق می‌کرد با 1342 و 43. به قول بعضی دوستان ، در آن دوره ما بر سر حداقلها با آمریکا و استکبار جهانی درگیر بودیم .میگفتیم شما را به خدا ما را آدم حساب کنید. آن سخنرانی پرشور امام را در سیزده آبان 43 بخوانید یا گوش کنید صدایش هست امام میگوید شما شاه ایران را ازآشپز امریکایی پست‌تر کرده‌اید آمریکایی‌ها حق توحش از ما میگرفتند. یک روزی ما سر این جور چیزها با امریکا درگیر شدیم گلاویز شدیم که آقا ما انسانیم و روشن‌ها و شهریاری‌ها حد مبارزه را کجا بردند ازحداقلها بردند به حداکثرها. امروز ما با آمریکا درگیر هستیم سر رسیدن به قله‌ها نه دامنه‌ها. الان ما به آنجا رسیدیم روی قله‌ها با آمریکا درگیریم در مرز علم با آمریکا درگیریم.

شهید شهریاری یکی از بزرگترین دانشمندان جهان است و البته نمازشب‌خوان است سینه‌زن امام حسین است . انحصار علم را میخواهند از چنگ استکبار در بیاورند انحصارشکنی تاوان دارد هزینه دارد. چند سال پیش در مجتمع تحقیقاتی فردو خدمت یکسری از این دانشمندان جوان هسته‌ای بودم(البته الان دیگر به قول دوستان مرکز گردشگری تفریحی فردو) ، یک بحث طرح کردم تحت عنوان "درفش داد بر دوش دانش" ، به آن دوستان عرض کردم که شما در خط مقدم مبارزه با استکبار هستید نه فقط برای ایران برای کل بشریت تلاش می‌کنید. دارید یک چیزی را از انحصار استکبار در می‌آورید که حاضر است برای شکسته نشدن این انحصار آدم بکشد

خیلی جالب است توی همان دانشگاه شهید بهشتی که مزدوران آمریکا آمدند اساتید ما را روز روشن ترور کردند نه پنجاه سال پیش نه بیست سال پیش نه ده سال پیش! در همان دانشگاه یک عده الان علم برداشته‌اند درود بر آمریکا!

. باز این روزها همان خوش خیال‌هایی که در آذر 32 فکر میکردند تمام شد همان تقی‌زاده‌ها و دکتر سیاسی‌ها که جلوی آقای نیکسون ایستادند عکس یادگاری روی خط خون شهدای دانشگاه تهران دانشجویان شهید دانشگاه تهران گرفتند و کف زدند برای ارباب آمریکایی‌شان همانها باز امروز خیال خام کردند که مرگ بر آمریکا را از این کشور گرفتیم. نه‌ آقا شصت سال است بیش از شصت سال است بزرگتر از تو دارند تلاش میکنند که مرگ بر آمریکا را از کشور ما بگیرند و درود بر استقلال را از این کشور بگیرند درود برعزت و درود بر هویت را از این کشور بگیرند و نتوانستند .

فراز و فرودی که اتفاق افتاده من خواهشم از دوستان این است این تاریخ شصت ساله را بهش نگاه کنیم و نترسیم بلی روزگاری تقی‌زاده‌ها آمدند روی خون دانشجویان شهید این دانشگاه‌ها ایستادند و گفتند درود بر امریکا و گفتند ما با امریکا مشکلی نداریم ما عاشق آمریکا هستیم. امروز هم تقی‌زاده‌ها راه افتاده‌اند جوَلانی می‌کنند ولی این انقلاب و این نهضت و این علم بیدی نیست که به این بادها بلرزد. بگذارید اینها جوَلان خودشان را بکنند ولی شما هم محکم بر مبانی استدلالی خودتان بایستید و در برابر جماعت کوری که آفتاب را انکار می‌کنند حقایق به این روشنی را انکار می کنند بایستید.

بعضیها میگویند نه این آمریکا آمریکایی که مثلا بمب اتم روی هیروشیما انداخت نیست این آمریکا امریکای ویتنام نیست چطور نیست ؟ من میخواهم بگویم این آمریکا بدتر از آن امریکا است چرا؟ بخاطر اینکه جنایاتی که امروز دارد آمریکا مرتکب میشود در دهکده به قول خودشان جهانی دارد مرتکب میشود یعنی در شرایطی آمریکا دارد از اسرائیل جنایتکار کودک‌کش دفاع میکند که آنلاین صحنه‌های تکه تکه شدن کودکان فلسطینی را میلیاردها انسان دارند میبینند و همین آقای اوباما لبخند میزند به روی شیمون پرز و از او حمایت میکند و از نتانیاهو. همین یکی دو سال پیش بود صدها نفر کودک زیر پنج سال را کشتند جلوی چشم همه جهان و همین آمریکا محکم ایستاد و از اسرائیل دفاع کرد همین آقای اوباما. معلوم است که این بدتر از قبلی‌ها است چون وقاحتش بیشتر از او است. شاید فاجعه هیروشیما مدتها طول کشید تا عکسی از آن یا فیلمی از آن پخش شد منتشر شد جهان از ابعاد واقعه مطلع شد .

من میخواهم بگویم این اوباما از آنها هم وقیح‌تر و جنایتکارتر و وحشی‌تر است عملی داریم می‌بینیم یمن را ببینید سوریه را ببینید این آمریکا تغییری کرده؟ بعد حالا ما با این آمریکا برویم دوست بشویم!

انشاالله خداوند توفیق بدهد تاریخمان را دیروزمان را و امروزمان را بهتر بشناسیم و به تکلیفمان در مقابل دوستان و دشمنان درست عمل کنیم.

والسلام.



*حالا یک نکته جالب هم راجع به قانون کاپیتولاسیون این است که اصلا انقلاب آمریکا در اواخر قرن هجده چطوری شکل می‌گیرد ؟آقای جرج واشنگتن برای چی قیام میکند؟ یکی از محورهای اصلی استقلال‌خواهی آمریکایی‌ها مقابله با کاپیتولاسیون است! مجلس بریتانیا یک قانونی گذراند یکی از سرفصل‌هایش کاپیتولاسیون اتباع انگلیس در آمریکا بود. مردم آمریکا این را تاب نیاوردند و قیام کردند و به استقلال آمریکا از انگلیس انجامید که اسم این قانون را آقای جرج واشنگتن گذاشت قانون جنایت. دویست سال بعد خود آنها آمدند در ایران کاپیتولاسیون اعلام کردند.


خبر تصادفی:
وضعیت بیکاری در ایران کاملا قابل بررسی و جای اعتراض و انتقاد زیادی دارد.بیکاری در ایران در سال های اخیر به اوج رسیده و تمامی کارشناسان بر این باورند که این حجم از بیکاری در ایران در چندین سال پیش بی سابقه بوده است.اعتراضات زیادی برای این مورد توسط جوانان و افراد بیکار کشور به دولت روحانی وارد شده.دانشجویان فارغ التحصیلی از دانشگاه های معتبر کشور چندین سال است که بیکار هستند و دولت باید فکری به حال این مورد بکند.ادامه چنین روندی قطعا در سال های آینده مشکلات خیلی بیشتری برای کشور و وضعیت بد اقتصادی ایجاد خواهد کرد

بازدید :221
پنجشنبه 13 آبان 1395زمان :4:19
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

شرح خبر:

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری فارس، کمتر از یک هفته تا برگزاری انتخابات ریاست جمهوری آمریکا زمان باقی مانده است؛ انتخاباتی که به یکی از جنجالی‌ترین فرایندهای سیاسی در تاریخ ایالات متحده تبدیل شده است. بسیاری هیلاری کلینتون را پیروز قطعی این انتخابات می‌دانند، این در حالی است که دونالد ترامپ از هم اکنون امکان تقلب در انتخابات را به طور علنی مطرح و اعلام کرده است که در صورت شکست، نتیجه انتخابات را نخواهد پذیرفت. در عین حال اقدام اخیر رئیس اف.بی.آی در به جریان انداختن پرونده ایمیل‌های کلینتون، از محبوبیت نامزد دموکرات‌ها کاسته است.

در همین رابطه، خبرگزاری فارس گفت‌وگویی داشت با «آبایومی آزیکیوی» که به عنوان سردبیر سایت Pan-African فعالیت می‌کند. این سایت در سال 1998 تاسیس شد و مقالاتی را درباره مسائل سیاسی آمریکا در مجلات و نشریات مختلف آمریکایی و بین المللی منتشر کرده است.

در ادامه متن این مصاحبه آمده است:

1) دلیل ظهور پدیده‌هایی مانند دونالد ترامپ و برنی سندرز در انتخابات ریاست جمهوری آمریکا چیست؟

در مسیر تفکر مردم ایالات متحده درباره سیاست و سیستم استیلای دو حزب عمده این کشور تحولات وجودی در حال رخ دادن است. بسیاری از مردم در بخش‌های مختلف کارگری و طبقه متوسط جامعه نسبت به وضعیت کشور ناراضی هستند. دلیل عمده و اصلی این مسئله بروز بحران اقتصادی گسترده‌ای است که گریبان نظام سرمایه‌داری را در طول دهه گذشته گرفت.

میلیون‌ها نفر از اعضای خانواده کارگران خانه‌های خود را از طریق قانون سلب مالکیت از دست دادند و به بانک‌ها واگذار کردند. بسیاری دیگر نیز از کار اخراج شده‌اند، افراد بسیاری دستمزد ناچیزی از محل کار خود دریافت می‌کنند و بسیاری دیگر نیز بیکار هستند. دو حزب جمهوری‌خواه و دموکرات هیچ اقدامی برای بهتر شدن این وضعیت انجام نداده‌اند. چیزی که در این میان اتفاق افتاده است، نجات بانک ها، شرکت‌های بیمه و شرکت‌های تولید خودرو است که از بحران اقتصادی سال 2008 و 2009 جان به در برده‌اند. در حالی که برای مردم هیچ راه نجاتی وجود نداشته است.

آن افرادی که خانه و شغل خود را در نتیجه اقدامات نابخردانه شرکت‌های بزرگ از دست داده‌اند، در عوض هیچ چیزی به دست نیاورده‌اند که جبران این وضعیت باشد.

برنی سندرز، سناتور ایالت ورمونت در یکی از سخنرانی‌های خود درباره این نارضایتی که در میان اعضای طیف چپ وجود دارد، سخنرانی کرد و خود را به عنوان نماینده آنان نشان داد. دونالد ترامپ هم که یک نجیب‌زاده و شاغل در امر املاک و مستغلات است، به شاخه راست جمعیت ناراضیان تعلق دارد و درباره مهاجرت ها و افراد هدفی که منابع داخلی کشور از آن‌ها دریغ شده است، سخن می‌گوید. هم ترامپ و هم سندرز از معاهده تجاری منعقد شده میان کشورهای آمریکای شمالی موسوم به نفتا (توافق نامه تجارت آزاد آمریکای شمالی) انتقاد کرده و گفته‌اند که این توافق‌نامه منجر به از بین رفتن میلیون‌ها فرصت شغلی شده است. این رویه میراث روسای جمهوری چون بیل کلینتون، جرج دبلیو بوش و باراک اوباما است.

2) به چه دلیل تاکنون فرد مستقلی در انتخابات ریاست جمهوری آمریکا به پیروزی نرسیده و یا امکان پیروزی فرد مستقل در این انتخابات در آینده نیز وجود ندارد؟

خوب، باید بگویم که سندرز از اعضای حزب دموکرات نیست و خود را یک سوسیال دموکرات مستقل می‌داند، اگرچه به دنبال کسب نامزدی در همان ساختار موجود بود. تلاش‌های وی به واسطه دسیسه‌های لایه‌های مختلف حزب دموکرات خنثی شد. این مسئله به ویژه در دوران برگزاری کمپین‌های انتخاباتی اصلی در بسیاری از ایالات مشهود بود، به طوری که در این ایالت‌ها در زمینه رقابت میان انجمن‌های حزبی به سود کلینتون تقلب صورت گرفت.

برای مثال قوانین موجود در نیویورک به طور عمده به گونه‌ای طراحی شد که از بابت پیروزی کلینتون در این ایالت اطمینان حاصل شود، به گونه‌ای که هزاران نفر از مردم این ایالت به واسطه این قوانین محدودکننده از حق خود برای شرکت در انتخابات محروم شدند و یا بسیاری از رای دهندگان از روند رای‌گیری حذف شدند.

کنوانسیون ملی دموکرات‌ها نوعی از مبارزات جناحی را در این انتخابات تجربه کرد که از سال 1968 تاکنون هرگز در این سطح به خود ندیده بود، جایی که در آن شکاف موجود میان اعضای حزب به دلیل مسائلی چون زیر سوال رفتن دخالت آمریکا در ویتنام، جنبش‌های آزادی‌خواه سیاه‌پوستان آمریکایی و دیگر مسائل ایجاد شده بود. ترامپ می‌گوید که وی یک جمهوری‌خواه است، اما هرگز در ایالات متحده در لیست جمهوری‌خواهان قرار نگرفته است. وی فردی است که ظاهرا در خیابان‌ها حضور یافته و ناگهان با حمایت جمعی از جمهوری خواهان رده متوسط و عادی آمریکا و افراد مستقل در این کشور مواجه شده است.

طبقه حاکم آمریکا در حالی از سیستم سیاسی سرمایه‌داری دو حزبی حمایت می‌کند که کنترل هر دو گروه در اختیار وال استریت، شرکت‌های چندملیتی و پنتاگون باشد. دیگر احزاب آمریکا مانند سبزها، لیبرترین و غیره نیز معمولا در این سیستم توسط رسانه‌های عمده نادیده گرفته می‌شوند. در عین حال این احزاب مستقل برنامه و راهبرد مشخصی ندارند که بتواند ده‌ها میلیون رای‌دهنده را که حضور آنان برای تاثیر گذاری حقیقی بر روی سیستم سیاسی آمریکا نیاز است، به حرکت وا دارد.

3) ترامپ درباره احتماب بروز تقلب در نتایج انتخابات ابراز نگرانی کرده است. آیا اساسا احتمال بروز تقل در انتخابات آمریکا وجود دارد؟

در تاریخ موارد متعددی از برگزاری انتخابات جعلی و تقلب در انتخابات آمریکا وجود دارد. با این وجود معمولات این مسئله از سوی راستگرایان رخ می‌دهد. انتخابات 1876 که منجر به نابودی طرح بازسازی فدرال در آمریکا شد، به عنوان یکی از مواردی مطرح است که در آن بی‌نظمی و بی‌قانونی‌های بسیاری صورت گرفت. در سال 2000 نتایج انتخابات از سوی جمهوری‌خواهان در ایالت فلوریدا دزدیده شد. ده‌ها هزار رای در این ایالت هرگز شمارش نشد و این دادگاه عالی بود که حکم صحت نتایج انتخابات را صادر کرد و در نتیجه پیروزی در انتخابات از آن جرج دبلیو بوش شد. چهار سال بعد و در سال 2004 نیز نتایج انتخابات در ایالت اوهایو از طریق تقلب در شمارش آرا، جلوگیری از دستیابی به آرای الکترال کافی و ارعاب افراد دستکاری شد.

اکنون نیز کاملا واضح است که بدنه حاکم آمریکا خواهان پیروزی هیلاری در انتخابات هشتم نوامبر هستند. روزنامه‌های اصلی و وابسته به جریان عمده آمریکا مانند نیویورک تایمز، واشنگتن پست و شبکه‌های تلویزیونی مانند سی.ان.ان و ان.بی.سی تقریبا بر اساس خط مشی خود هر اقدام ممکنی را انجام می دهند تا پیروزی کلینتون در انتخابات تضمین شود. هر دو نامزد منفور بسیاری از رای دهندگان هستند. این مسئله نشان‌دهنده پتانسیل موجود برای ایجاد سازمان‌های سیاسی جدید در آمریکا است که می‌توانند به طور موثر سیستم موجود را به چالش بکشند.

4) آیا مکانیسم روشنی برای نظارت بر روند انتخابات و صحت نتایج انتخابات آمریکا وجود دارد؟

نه، چنین مکانیسمی وجود ندارد، زیرا انتخابات توسط ایالت‌ها و شهرداری‌ها اداره می‌شود. البته یک مرکز نظارت بر روند رای گیری در کشور وجود دارد. بنابراین مقامات مسئول برگزاری انتخابات در سطح ایالتی می‌توانند در روند شمارش آرا دستکاری کنند، همان طور که این مسئله در سال 2000 در فلوریدا و در سال 2004 در اوهایو رخ داد.

5) آیا نمونه‌ای از تردیدها درباره صحت نتایج در انتخابات های گذشته سراغ دارید؟

بله، انتخابات برگزار شده در سال‌های 2000 و 2004 نمونه‌های روشنی در این باره محسوب می‌شوند. مردم ایالات متحده از مشارکت در روند سیاست‌های مبتنی بر جامعه محوری خسته شده‌اند. سیستم موجود باعث ترویج این باور شده است که رای دادن برابر با دموکراسی است. اما با توجه به اینکه دو حزب عمده طبقه حاکم به وال استریت و پنتاگون وابسته هستند، رای دادن در بسیاری از موارد از درجه اعتبار ساقط است و سیستم موجود موجب سوءاستفاده از مردم و سرکوب ملت شده است. درباره اعتبار و درستی سیستم سرمایه داری هیچ بحثی تاکنون مطرح نشده است. نه ترامپ و نه کلینتون هیچ یک با نظامی‌گری و یا سیاست امپریالیستی ایالات متحده مخالفتی نداشته‌اند.

این وضعیت نسل‌کشی آمریکا ادامه خواهد داشت، مگر آنکه مردم برای تغییر سیستم و نظام جنگاوری و تغییر حکومت آمریکا به پا خیزند. ضروری است که آن دسته از سیستم های سیاسی و اقتصادی آمریکا که مسئول بروز فجایع متعدد در افغانستان، عراق، هائیتی، لیبی، سوریه، یمن، سودان، کلمبیا و دیگر مناطق ژئوپلیتیکی جهان هستند، به دلیل این اقدامات خود مورد سرزنش و ملامت قرار گیرند. آن بخش از طبقه حاکم که منافع آنان موجب غارت شهرهای ایالات متحده و در نتیجه بی‌خانمانی، فقر و درگیری نژادی میان افراد شده است، باید در برابر اقدامات خود پاسخگو باشند. آنان به دلیل آسیب‌ها و خساراتی که باعث شده‌اند، به مردم متاثر از این خسارت‌ها و آسیب ها بدهکارند و باید به آنان تاوان دهند.


خبر تصادفی:
قطعا سیاست خارجی ایران در مباحثی از جمله هسته ای بسیار حساس است و دقت دارد تا تحریم های شدید اقتصادی را از روی کشور بردارد.تحریم هایی که ظالمانه بر علیه ایران اعمال شده و باعث شده ایران در از نظر اقتصادی با مشکلات زیادی مواجه شود که هر کدام از این مشکلات ضربه های زیادی به روند پیشرفت ایران زده است.دولت روحانی و جناب دکتر ضریف،وزیر امور خارجه ایران توافقاتی مفید برای برداشتن تحریم های اقتصادی انجام داده ایند که این توافقات در راستای برداشتن تحریم ها و به دست آوردن قدرت اقتصادی قبلی ایران است

بازدید :167
سه شنبه 11 آبان 1395زمان :12:44
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

شرح خبر:

ولی‌الله نانواکناری امروز در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاری فارس در شهرستان ساری، اظهار کرد: حادثه تلخی در ارتباط با صندوق ذخیره فرهنگیان که به‌دلیل نبود نظارت دقیق شاهد بودیم که نگرانی افراد به‌ویژه قشر عظیم فرهنگیان که باید از این امکان بهره‌مند می‌شدند را در پی داشت.

وی با بیان اینکه رفاهی که باید شامل حال فرهنگیان می‌شد مورد سوءاستفاده قرار گرفت، اضافه کرد: به هر صورت این حرکت ناشایست موجب شد اعتماد فرهنگیان نسبت به این کار بسیار خوبی که برای آنان انجام شده از بین رود.

نماینده مردم بابلسر و فریدونکنار در مجلس شورای اسلامی با اعلام اینکه در حال حاضر تعدادی از این افراد با دستور قضایی بازداشت شدند، افزود: امیدواریم دستگاه قضایی با پیگیری مجدانه و برخورد عبرت‌آموز اقدام لازم را انجام دهند تا افراد فرهنگی بتوانند از این امکان بهره‌مند شوند.

نانواکناری با تأکید بر اینکه بحث پیگیری این موضوع از طریق دستگاه قضایی دنبال شود، خاطرنشان کرد: البته رئیس جمهور و نماینده رئیس‌جمهور نیز این مهم را پیگیری کنند تا حق کسی ضایع نشود و با اجرای دقیق و درست قانون افراد خاطی به مجازات برسند و عبرتی برای سایر افراد شود.

وی در پایان تصریح کرد: موضوع عدم شفاف‌سازی فساد 8 هزار میلیاردی و پافشاری بر سیاسی‌کاری در وزارت آموزش و پرورش با قاطعیت برخورد شود و کوتاهی در این زمینه خیانت است.


خبر تصادفی:
مسابقات لیگ برتر فوتبال ایران با حضور 16 تیم در حال پیگیری می باشد. در حالی که تا پایان هفته ششم رقابتها تیم پرمهره استقلال تهران با مربیگری علیرضا منصوریان موفق به کسب برد نشده است و تنها با 4 امتیاز در رده پانزدهم جدول جا خوش کرده است. در آخرین دیدار استقلال به مصاف حریف سرخپوش پایتخت یعنی پرسپولیس رفت و این بازی حساس علیرغم حساسیت بالا بسیار سرد بود و با نتیجه صفر صفر به پایان رسید. استقلال تهران در هفته بعد رقابتها باید به مصاف ذوب آهن اصفهان برود و پرسپولیس نیز باید در اصفهان به مصاف سپاهان برود. بازی استقلال تهران در روز سه شنبه در ورزگاه آزادی برگزار می گردد

بازدید :156
سه شنبه 11 آبان 1395زمان :12:44
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

شرح خبر:

به گزارش گروه اقتصاد بین‌الملل فارس به نقل از رویترز، قیمت نفت در ساعات اولیه مبادلات آسیایی از کمترین رقم یک ماه گذشته که روز گذشته رقم خورد، بالاتر رفت.

پس از اینکه اوپک بر سر استراتژی بلندمدت توافق کرد که نشانه‌ای از اجماع در این کارتل نفتی در مورد مدیریت تولید محسوب می‌شود، قیمت نفت افزایش یافت اما افزایش‌ها به علت بروز نشانه‌هایی در مورد ثبت رکورد تولید از سوی این گروه محدود بود.

بازار روز گذشته با قیمت 48.61 دلار برای نفت برنت و 46.86 دلار برای نفت خام آمریکا بسته شد. نفت خام آمریکا روز گذشته نزدیک به 4 درصد و نفت برنت نزدیک به حدود 3 درصد افت قیمت داشتند.

هر بشکه نفت برنت با 44 سنت افزایش 49.05 دلار فروخته شد. نفت خام آمریکا نیز با 30 سنت افزایش 47.16 دلار به ازای هر بشکه معامله شد.

سازمان کشورهای صادرکننده نفت خام روز گذشته، سندی را تصویب کرد که شامل طرح کلی استراتژی بلند مدت این سازمان است و این بدان معناست که این سازمان به نقش خود در مدیریت بازار بازگشته و در پیش‌بینی تغییرات بازار فعال‌تر شده است.

نمایندگان اوپک در روز جمعه با یکدیگر و همتایان غیراوپکی خود در روز شنبه ملاقات کردند اما به هیچ شروط خاصی دست نیافتند.

قیمت نفت از زمانی‌که اوپک در 27 سپتامبر اعلام کرد که تولید خود را کاهش می‌دهد 13 درصد افزایش یافته است. اعضای این کارتل نفتی در ماه نوامبر این توافق را نهایی می‌کنند.

بانک گلمدن ساکز معتقد است که «نبود پیشرفت در اجرای سهمیه تولید و افزایش اختلافات تولیدکنندگان این سازمان احتمال رسیدن به توافق در 30 نوامبر را کم کرده است.»

بر اساس بررسی‌های رویترز، تولید نفت اوپک در ماه اکتبر به 33.82 میلیون بشکه در روز افزایش یافته است.


خبر تصادفی:
مسابقات پارالمپیک در حالی به پایان رسید که مرگ دوچرخه سوار کشورمان تلخ ترین رویداد کاروان ایران و همچنین کمیته بین المللی المپیک بود. آقای گلبارنژاد در مسیر مسابقه دوچرخه سواری کوهستان در شیب تند مسیر کنترل خود را از دست داد و ساعاتی پس از ورودش به بیمارستان جان خود را از دست داد. این تلخ ترین خبر تاریخ پارالمپیک برای ایران بود. در مراسم اختتامیه یک دقیقه سکوت به احترام این ورزشکار کشورمان همه جا را فراگرفت. همچنین پررچم کشورمان نیمه برافراشته ماند

تعداد صفحات :37

درباره ما
اطلاعات کاربری
نام کاربری :
رمز عبور :
آرشیو
خبر نامه


معرفی وبلاگ به یک دوست


ایمیل شما :

ایمیل دوست شما :



چت باکس




captcha


پیوندهای روزانه
  • آرشیو لینک ها
آمار سایت
  • کل مطالب : 38
  • کل نظرات : 0
  • افراد آنلاین : 1
  • تعداد اعضا : 1
  • بازدید امروز : 64
  • بازدید کننده امروز : 31
  • باردید دیروز : 0
  • بازدید کننده دیروز : 1
  • گوگل امروز : 0
  • گوگل دیروز : 0
  • بازدید هفته : 65
  • بازدید ماه : 150
  • بازدید سال : 913
  • بازدید کلی : 10471
کدهای اختصاصی